3babymom Cimriii12 geçen hafta detaylı USG için emre ekmekçi ye gittim normal kontrollerime ona gitmiyorum doktorum başka dr detayli için ona gittim 500 TL verdim muayene ücreti
ebegebe Cimriii12 ben eğitim araştırma hastanesinde ebeyim. Emre hocayla çalıştım o şuan nev Hospital de çok iyidir alanında. Şinasi hoca var o da bizim hastanede Nazan vanlı tonyalı ve çiğdem akçabay var bu üçü devlette ama devlette perinatoloji ye sıra almak sıkıntı biraz. Hepsi alanında iyi ayrı eğitim alıyorlar bu uzmanlık için hiç birine kötü diyemem öyle Bi lüksümüz yok bazen cihaz kaynaklı görüntü olmayabiliyor bunu bende yaşıyorum Bi gebe olarak 😉
hulyademr Daha dün gittim detaylı ultrasona Dr. Emre Ekmekçiye. Gayet ilgili her organına her damarına, kan akışına, yüzüne iyice bakıyor ben memnun kaldım. Yüzünün fotoğrafını veriyor. 😊
cihangirinannesiii Cimriii12 ben bütün kontrollerimde ona gidiyorum takipli hastasıyım en iyisi perinatoloji çünkü
Nsnese Şinasi bey Kadir yamanın kliniğinde şuan devlette de çalıştığı için saat 17 den sonra ve cumartesi bakıyor.ayrıntılı usg ücreti 500 TL. Emre ekmekçi Nev Hospital da Onunda ayrıntılı usg ücreti 500 TL. İkisine de gitmiş biri olarak kesinlikle emre ekmekçi
Nsnese ebegebe yaa emre hocanın takipli hastayım ve perşembe günü Serklaj yapıcak siz yaptığı hastaları görmüşsünüzdür sizce içim rahat olmalı mı
ebegebe Nsnese son derece rahat olun bana da cvs (karnımdan plasenta parçası) almıştı gercekten çok iyi korkmayın güvenin
Mavidunyamm Nsnese Banada geçen sene Amniyosentez yaptı Emre ekmekçi ve hiç yan etki olmadı memnun kaldım ben 🙏Alanında çok iyi
Mavidunyamm ebegebe banada geçen sene Amniyosentez yaptı Emre ekmekçi ve hiç yan etkisi olmadı gerçekten çok memnun kalmıştım 🙏