Princessmom Haftadaym aniden kaşınan kırmızı kabartılat çktı farklı hiçbsr yemedm dokundu desem bacaklarm ve kollarmda var baska yerde yok kötü bişemi diye korkuyorum
annesinin_beybisi Princessmom benim de ellerimin ustunde var kırmızı kabarciklar ve kasiniyor ama kaşıdıkça çıkıyor o kırmızılıklar. bahar mevsiminden mi kaynaklı acaba diye düşündüm
A152245 Princessmom karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirin. Daha dün bir arkadaşım da aynısını söyledi tahlilde karaciğer enzimlerinden kaynaklandığı ortaya çıkmış. Tedavisi vs. nasıl onu bilmiyorum ama.
Snurugur Princessmom hemenbi git kan ver canim kızamıkçık olabilir. Bende öyle olmuştu alerji sandım ama kızamıkçık mis. Rubella ıgg değerine bakılması lazim
Nurrr_9 Princessmom şuan hamile degilim ama benimde sırtım boynum kasınıyor kızardı. Ne dokundu anlamadım onu bulmaya calısıyorum habire
Princessmom annesinin_beybisi evet sanırım. Bende bugün gittim bir çok tahlil yaptrdm bir sorun çkmadı. Yedklermin alerji yapabilcegni yada bahar alerjisi olcgnı söyledi doktor
MelekBD 28 haftamdayim benimde koltuk altımda çıkmaya başladı kaşınıyor kabarıyor ve yavaş yavaş her yerim kaşınmaya başladı
Princessmom Snurugur kan değerlerimde hbir sorun çkmadı sanırım yedgm bsey dokunmuş olablir baharatlı ve alerji yapablcrk şeyleri kesti cildiye doktoru
Bukah Haftadayim aynı şey karnımda bacaklarımda bende yaşıyorum geceleri uykumdan uyandırıyor kaşınıyor kabarıyor yanıyor Bepanthol Felan aldım ama nafile çokta etkisini göremedim. Dermaya randevu bulana kadar doguracagim tahminindeyim bakalım ne olacak ama çok can yakıcı