Sinay Kızlar sabahları uyandığımda özellikle sağ elim uyuşmuş ağrılı şiş bir halde oluyor. Parmaklarımı zar zor hareket ettiriyorum gün içinde de hep gergin ödemli sanırım bunu yaşayan ve doktora soran var mi?? Ben daha soramadım. 33. Haftadayim bu arada sizce normal mi
Baykuss Sinay magnezyum içiyor musun? Magnezyum içmediğim zaman benimde bacaklarımda uyuşma kasılma oluyo
AUmmu Sinay 36. Haftadayim bende de cok oluyor el ve ayaklarda tuzu tamamen kesmemiz lazim doktora sordugumda her hamilelikte olabilen birsey ama tuzu tamamen bırak demişti
Dmlcvkl Sinay bende de oluyo 35. Haftada başladı 39 a gircem hala devam ediyo doktorum normal olduğunu söyledi. Ödemden dolayı malesef. tuzu filan kestim ama yine de oluyo yapacak bişey yok dayanacağız
Belmaa16 Sinay of okadar zor ki benimde 35 haftada başladı tamamen hamilelikten dedi doktorum ödemden dolayı açıp kapamakta ellerimi çok zorlanıyorum resmen parmaklarım katlanmıyo sağ elimin orta parmağı uyuşuk berbat bişe çok kötü çok zor masajla açılıyo sonra tekrar aynı işkence resmen
Sinay Baykuss evet hatta günde 2 kere içiyorum onla ilgili olan bacak kramplari onları yaşamıyorum magnezyum dan dolayi olabilir ama el uyuşması farklı birsey ,:(
Sinay AUmmu ah onu bi yapabilsem malesef tussuz yiyemiyorum ben midem bulanıyor:( benim de şu an ayaklarim sis baya ellerde şişlik çok
Aysh89 Bnde az önce ağrılar diye bi post açmıştım. El parmaklarında bileklerde ağrı ve uyuşma kollarda bnde de oluyor 27 haftalık olduk randevuma da 1 hafta var daha
oznuroznur07 “Karpal tünel sendromu”ılk hamılelıgımde bır saat masaj yapa yapa gecırırdık . Bırtane bıleklık aldık eczaneden onla yatıyordm gecıyordu . Ödemden dolayı, ustune yatmadan kaynaklı oluyor
Sinay oznuroznur07 okudum evet ismi buymuş. Üstüne yatmadan da agriyor baya ınsallah doğumdan sonra geçer
Aysh89 oznuroznur07 bnde İnternete öyle okumuştum çok kötü ya sabahları yataktan kalkmak işkence gibi ağrılardan kaç gündür elim ayağım tutmuyor sanki
Aysh89 Sinay evet ödem bile erken oluşmuş herkes bir olmaz tabi ama da 27.ci haftada heryerim balon gbi kiloda yok ama vücudu su oldu hep ağırlaştı ağrılarım oluyor kemik eklem parmaklarda
Civciv_annesi14 Belmaa16 ayy inanki bende 1 haftadır senin gibiyim canım demekki sadece ben tek degilmiim herkes benim gibi ama ben daha 17 haftalığım sizce ödem erken degilmi
Belmaa16 Civciv_annesi14 oo çok erken başlamış canım ya günlük 2.5 lt su tüketen biriyim buna rağmen bu haldeyim ilk zamanlar bende çok korktum dedim neoluyo parmaklarıma geçecek inşallah sen yine tuzu şekeri hemen kes ve çok su tüket