Flzalvr Merhabalar, ilk bebeğini kucağına alacak annelere faydalı bilgiler verecek, bebek için anneyi daha bilinçli bir şekilde yönlendirecek okuduğunuz ve tavsiye edeceğiniz kitapları yazabilir misiniz? Sadece hamilelik ve doğum için değil. Doğum sonrası için de olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler
gkbyza Flzalvr benim de ilk gebeliğim, mahallenin en mutlu bebeği & mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabı kitaplarını almayı düşünüyorum çok güzel bilgiler varmış 🙂
tazebiranne_hg04 Flzalvr bebeğinizi beklerken sizi neler bekler ansiklopedi değerinde kitap herşeyin ayrıntısına kadar yazıyor mutlaka edinin ve okuyun bence aklınıza gelmeyen şeylerin bile bilgisi var yazanı yabancı ama Türkçeye çevrilmiş çok güzel çok memnun kaldım ben
Sevgikara Flzalvr INA MAY’in doğuma hazırlık rehberi, Hypno Birthing Mongan Yöntemi Marie F. Mongan, Dr.Hakan Çoker’le 100 Soruda Doğal Doğum, Harika Haftalar, Bebekler Ne İster Dr.Elif Pınar Çakır bildiklerim bunlar en çok duyduğum ilk baştaki 👍
Ark gkbyza canım uz.dr.ayşe önerin hamilelik ,doğum ve bebek bakımı kitabı çok güzel birde sinem özen canbolat uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz,bebeğimle oynuyorum bunlar bana çok yardımcı oldu uygun fiyata trentyolda indirimler tavsiye ederim 3 kitap bağlantılı
AysegulS_21 Yenidoğan bakımı ve ilkyardım -esra ertuğrul Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler- heidi murkoff Hypnobirthing morgan yöntemi- marie mongan Uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz- sinem özen canbolat Bebeğimle oynuyorum (0-6 ay) için 101 oyun-sinem ö. Canbolat
Baby0687 AysegulS_21 HypnoBirthing Mongan Yöntemi kitabını okudum. Güzel bilgiler var. Normal doğum düşünenler okusunlar. Cesaretlendirici. Ve anlatılan doğum hikayelerini dinlemek yerine, bedeninize, bebeğinize ve kendinize güvenin. Çünkü bebekler doğumda yapacakları manevraları zaten çok iyi biliyorlar diyor, 🐣🌸
Ksks07 tazebiranne_hg04 Kesinlikle hem ansiklopedi tadında hem de asla sıkmayan detaylı bir anlatımı var. Sadece bunu okuyanın hamilelikte soru işareti kalmaz diyebilirim. Benim de tavsiyem bu kitap. 🙏🏻
Vicibici Flzalvr Bebekler ne ister -Dr. Elif Pınar çakır Bebeğiniz uykuyu çok sevecek -Sinem gerger akınal İlk 12 ayda bebeğinizin gelişimi-beslenmesi oyunları -Hatice Kübra Tongar Bebek rehberi (ilk bir yıl) -Dr. Görkem Astarcıoğlu
Esmk Flzalvr Evren Bay Şengül- Tuvalet İletişimi Chiristine Gross-Loh - Bezsiz Bebek Mutlaka doğumdan önce okunulmasıngereken kitaplardan bence canım
Arzutyfr Daha akademik bir kitap tercih ettim. “ bebeğinizi beklerken sizi neler bekler” kitabını tavsiye ederim.
Hazalaskin Flzalvr 1.bebeğinizi beklerken sizi neler bekler Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler Bebek öncülüğünde emzirme rehberi Doğmamış çocuğun gizli yaşamı ( bu bilgilendirici bi kitaptan Ziyade deneyim gibi ) ama ben sevdim Bana bu Kitaplar yeterli geldi 🤷🏻♀️
Sena646 Flzalvr ben Ayşe Ömer’in Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım kitabını almıştım çok güzel içeriği kesinlikle tavsiye ederim 🤗