Seherrr1234 Ben kızım da çok zorlandım özellikle son aylarında gerçekten..Bilmiyorum ne kadar doğru ama
Deletedmon00881 Seherrr1234 benim fiziksel olarak oğlanlar çok zordu kusa kusa mahfoldum, kızda ise agresif kompleksli huysuz oldum hep ağlıyordum ama sağlık açısından iyiydim..
Gzm-- Seherrr1234 bunyeyle alakali tamamen.2 kizimda da hamileligim cok rahat gecti Allaha sukur.ne bulanti ne kusma ne agri birsey yasamadim.
Seherrr1234 Deletedmon00881 agresiflik bendede oldu 🤦🏻♀️ bundada coookkk sıkıntı yaşadım ama hamd olsun sanki daha sakin gecirdim
Tazeanne0134 Seherrr1234 bacı şuan 2.hamileliğim 38+4 haftalık hamileyim ve oğlumda 39+5 doğum yaptım o zamana kadar şimdiki hamileliğimde yaşadığım zorlukları yaşamadım 😔 o kadar zor ki anlatamam sana
Hazal-karabulut1 Seherrr1234 ne uyku var ne rahat oturma rahat uzanma sanki uzanınca bir şey batıyor acıtıyor uykularım haram oldu 😬 uyku haricide bunun ayakları asagida vurdukça cisim geliyor
Hapyymami55 Seherrr1234 kızım da hiç zorlanmadım hamileliğimi unuturoydu bana hiç bı belirti yokdu smdikide kız ama hemn hemn tüm belirtileri yaşadım