Deletedmom73711 kız sen bugün Allah’ın lütfu musun bana? Söylediklerin çok iyi geldi gerçekten Allah razı olsun ♥️ insanın özellikle yaşı yakın, iyi kötü bu tecrübeleri edinmiş ,insanlarla özellikle benim de hiç umudum yoktu bende hiç anne olamayacağım gibi hissediyordum gibi düşünceleri olan, ama sonunda hamile kalmış ya da doğum yapmış insanlardan bunları duymak gerçekten iyi hissettiriyor. Yanlış anlama sakın yaşamış olduğun şeyler için gerçekten üzgünüm, ama kelimeleri sığdıramıyorum anlatabiliyorumdur umarım kendimi, özetlemek gerekirse Umut oluyor sizin gibi insanlar 🙏 Rabbim aratmaz inşallah. İnanıyorum ki her zorluğun arkasında muhakkak bi kolaylık var. Bunu neden söylüyorum belki lüzumu yok ama içimden geldi. Seninle de paylaşmak istedim. 6 yıla yakın eşimle kavuşmayı bekledim yaşım küçük diye babam razı olmadı. Kaçacaktım Yani bizim olaylar o derece ciddiydi. Ve benim için “im kan sız” gibi bir şeydi sevdiğim insanla evlenmek, aynı yastığa baş koymak, şimdi dönüp geçmişe bakıyorum da, babamın rızası ile çok şükür mutlu huzurlu bir evliliğim ile hayallerimi yaşıyorum farkında değilim. Ne kadar şükretsem az. Kısaca şunu demek istiyorum Benim için imkansız gibi olan şey gün geldi gerçekleşti Rabb’im istedi ve oldu , inanıyorum ki elbet o güzel haberi alacağım. şu anda yine imkansız gibi geliyor ama dönüp baktığım zaman ders çıkartıyorum yaşadıklarımdan. Yaşadığm şeyler motive ediyor beni