533460 hdemirr86 muayene için randevu alamiyorum telefonla ulaşamıyorum nasil ulaştınız yeniye geçtiler diye mi ulaşamıyorum acaba
hdemirr86 533460 Telefonla iletişimde sıkıntı var sanırım. Ben geçen hafta Cuma alıp Salı gitmiştim. Kendi doktorumla da whatsapp üzerinden iletişim kurabiliyorum. Medipol’ün genel bir iletişim numarası varsa oradan ulaşmaya çalışın isterseniz.
Eylem01 Bende muhabbet hanıma gidiyorum. 3.doğumum olacak temmuzda inşallah. Çok memnunum . Detaylı ultrason ve taramalara derya hanıma gittim o da çok iyi allah var . Benim doktor 210 tl muhtemelen derya hanımda o civarda bişeydir.
glbhrx _Melekk_ 3500 normal 5500 sezeryandı şimdi temmmuzds zam gelecekmiş yeni hastaneye geçince de etkisi olur tabi şimdiden sabitleyin muhasebeden.
meryemnarin 533460 ben direk gitmistim biraz beklersiniz demisti sonradan almisti nst ye girince isterseniz internetten bahcelievler medipol hastanesinin numarasini arayarak iletisime gecin veya whatsap uzerinden doktora sorun
glbhrx alparslansmommm Asiye Hanıma gidiyorum. 260 tl muayene özel sağlık sig geçiyor 15 tl ödüyorum sadece. Çok yoğun evet aama haftaiçi sabah saatlerinde giderseniz sakin oluyor. Güvenilir olduğu içim 2.hamilelikte de tercihim oldu.