Deletedmom7373700 zamaneannesi80 pipiye benziyor gibi sanki pek anlamam ama kabak gibi ortaya çıkartmış valla 😂🤭
Aydabu36 zamaneannesi80 MasaAllah kac haftalik benimde oglum 11+3 te boyle idi yani erkek dediler onada dahada gitmedim❤️
zamaneannesi80 Hapyymami55 bi yerde görmüştüm böyle yatık durunca kız daha dk durunca erkek yazıyordu da o yüzden tereddüt ettim ☺️
Nezii zamaneannesi80 İki oğlumdada 13.haftada öğrendm. Doktorların bu haftafa e net gördüğü şey pipi😂 yanılma olacağını sanmıyorum.
minikturtam1 zamaneannesi80 Bizde dün gittik doktora erkege benziyor dedi. O cikintidan bizdede var sanki. Ama bilemedim
Liyasmum minikturtam1 arkadaşlar gördüğünüz şey bebeğin ayağı 😂 minnoş pipisi değil , erkeğe benziyor demesinin sebebi kemikleri 😁
minikturtam1 Liyasmum bende bacakmi yoksa cinsel organmi diye düsünüyordum..ama ne kadar kücücükmuş bacakları 🥺 duygulandım
Sumeyyeabdi zamaneannesi80 ay evet aynn ya pipiye benziyor can ım cok iyi ama ya nasıl da belli değişmez heralde apacik belli 😀😚
Caglaasya zamaneannesi80 aynı fotikten bende de var doktorum 12+1 ken aha pipi erkek bebek bu dedi sonra 14 haftalıkken devlete gittim oda çıkıntı var dedi bugün tekrar kontrolüm var 16+2 olduk bakalım ne diyecek cinsiyet netleşsin alışverişe başlayacağım 🙃