Nurfrh Deletedmom_33 prospektüsünde gebelik durumunda doktorunuza danışınız diyor 365 mg bi sıkıntı yaptı mı? Birde size doktor mu önermişti
mirage333 Mavidunyamm daha yeni basladıgim icin henuz anlasılmaz heralde. Bacak ağrılarim icin verdi doktor. Bildigim kadarıyla magnezyum ilaclarınin çogu ishal yapıyor zaten
-MinikveAnnesi- Mavidunyamm ben 1 aydır kullanıyorum ise yaradı iyi geldi hatta kolumda uyusma oldu doktor kalsiyum da ekledi onu da kullanıyorum ishal felanda yapmıyor
Mavidunyamm -MinikveAnnesi- Valla bilmiyorum canım ben şimdi magnezyum kullanmıyorm ağrılarım da var dayaniyorum işte bir şekilde 😒
Deletedmom_33 Nurfrh evet 17.hafta kontrolü için gittgimde 3 gün arka arkaya bacak krampları olduğunu söylemiştim doktorum vermişti doğuma kadar kullandım
gizemfield Ben magnorm kullanıyorum uzun zamandır. Ağrılarım ve kasılmalarım bayağı azaldı diyebilirim. Yan etki olarak ishal yapıyor evet ama bu durum kişiden kişiye değişir
-MinikveAnnesi- Mavidunyamm iyi geliyor kendine hic eziyet etme valla bir an önce yazdır kullanmaya basla bence