AngeL- N_3637 benim çatlama akıntım hangisi onu bile bilmiyorum😅😬 denedik bişeyler ama tutacakmı bakalım 😅🤷🏻♀️
Bfduam Denizbrhnşeffaf vs hiç mi olmamıştı? N_3637 sende her yumurtlamada oluyor muydu? N_3637 adetine kaç gün varken olmuştu?
N_3637 Bfduam yok her zaman gördüğüm bi akıntı değildi. Bebek planlamadan önce arada görürdüm. Zaten araştırdığımda da bazen her ay çatlama olmayacağı akıntı olmayacağı yazıyordu. Planladıktan sonra ilk deneme yaptığımız ay olmamıştı öyle bi akıntı bi sonraki ay o akıntı oldu adetten sonraki 8. Gün de olmuştu o ara takip ettiğim için günden eminim normalde yumurtlama uygulamalasın da yumurtlamanın 12. gün de olacağı şeklinde gözüküyordu. Yani son sat 26 ağustos ben 21 eylulde regl olmalıydım olmadım ayın 3ünde de oyle bi akıntı oldu ama uygulama ayın 7sinde yumurtlama olacağını gösteriyordu
Bfduam N_3637 o beyaz pütürlü akıntı olunca yumurta çatlaması demek demek ki. Her ay olmuyor haklısın, demek ki olduğunda çatlama oluyor.
AHafsa01 Yorumları okuyunca kafam karıştı ☺️Benimde adetime 2gün kaldı belimde ağrı, karnımda şişlik ‘göğüslerimde dolgunluk ,çok hafif dokununca göğüs ucunda ağrı ve ara ara krem rengi cok katı olmayan akıntı sizde hamilelik olabilir mi ?
Bsragrkan AHafsa01 göğüs harç diyer dediğin tüm belirtiler var canım bende de ama testler hep negatif, allahım insAllah gebelik vardır
Htccprz AngeL- yapışkan koyu kıvamlı elde tutulan uzayan akıntıydı benimki de😀 krem olan genelde enfeksiyonlyken olurdu şeffaf su gibi ama yine ele yapışan akıntı da yumurtlamada olur bende😊 akıntı çeşidi bol yani 😂