Havvauslu Kızlar tabiki sağlıklı olmasını önemsiyorum doğmadan görünüşünü mü önemsiyorsun düşünüyorsun demeyin lütfen çukur gibi birsey var sanki 3 tane hemde su zamanlarda normal mi ultrason makinesiyle mi alakalıdır bilginiz var mı 22+2 https://mutluresim.com/image/d5500304-4767-4afc-9274-fd59f3f2ea44.z0g8Q
Gulsurmeli Havvauslu Ultrasondan kaynaklı çıkmış olabilir çekimle alakalı falan birşey olsaydı doktor bunu fark ederdi bence
Elvanguzel Havvauslu doktor birşey denediyse kafanıza takmaya gerek yok ultrason görüntüleri olduğu gibi görüntüyü vermiyor bazen olsaydı ki doktorlar bu yüzden gidiyoruz söylerler mutlaka.
Princessmom Havvauslu ultrason gölgesidir bnm kızımdada her gitmemde böyle şeyler vardı sormuştum doktora
Havvauslu Ftm_Kvn21 22+2 deyiz doktor bakarken birsey demedi ben eve geldiğimde ultrason kağıdına baktım K zaman fark ettim
Ftm_Kvn21 Havvauslu daha küçükmüş ona kafanı takma benimde renkli ultrason çektiğimde çok garip gözüküyordu doktor daha zamanla düzelir diyordu benimkinin burnu çok garipti 🤭
1prenses2prensyenigebe Belki makinadan yada duruşundan olabilir ama aklında kalmasın WhatsApp dan yaz doktoruna hocam benim aklıma takıldı burası nedir diye
nrsen Bende saç mı diye sormuştm saç gibi bişey gördm sormuştum, bişey vardı eli mi dedim. doktorumda onlar gölge dedi. Suyuda var ya tam net olmuyo demekki. Gölgeleri saç çukur gibi sanabiliyoruz