Glcnkk Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, eşimin özel sağlık sigortası var benim ise normmal sgklıyım kendimde calısıyorum. Ben hastaneye gittiğimde eşimin saglık sigortasından bakınmam mümkün mü konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ysmnymn Glcnkk eşinizin özel sağlık sigortasına sizi de dahil ettirmiş olması gerekiyor faydalanabilmeniz için.benim şirketimden özel sağlık sigortam var evlendikten sonra eşimi insan kaynaklarına bildirerek dahil ettim,o şekilde faydalanabiliyor
rileyss Glcnkk ben eşimin sigortasına dahil değilim ama hastane eşimin sigortası üzerinden indirimli fiyat veriyor.
Busekaratas Eşinin sigortasında gebelik doğum teminatı yok ise siz dahil değil iseniz bi yararı olmaz sigortanın sizi kendisinin sigortaya çalıştığı firmaya bildirip eğer şartları uygunsa dahil etmesi gerekir
rileyss Glcnkk evet benim de farklı bir özel sigortam var doğum teminatlı. ama tüm limiti dogumda kullanacagım, bir de eşimin sigortasının indirimiyle muayene daha ucuza geliyor benimkine göre