Butterfly__ Merhaba kızlar 20+2 haftalık hamileyim doktor antidepresan yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım , kullananlar faydasını gördü mü acaba daha iyi hissediyor musunuz ?
Mervedez159 Butterfly__ benimde ataklarım cogaldı ama hamılelıkten once kullandığım ılacları kullanamıyorum hamılelıkte verılen ılacta bana hiç bir fayda etmıyo oyuzden bosuna bünyeme sokmuyorum
Butterfly__ Atak66 Vera09 Anksiyete bozukluğu ve panik atak var hamilelik sürecindede çok sık ataklarım oluyor o yüzden yazdı
Atak66 Butterfly__ bemimde ataklar bitti ama düşünce bozukluğu ve baş ağrısı başladı ne yapsam bilmiyorum doğum korkusu yüzünden başladı yine
Mervedez159 Butterfly__ ben lustral cok kullandım bana fayda etmedı değiştirmiştim tam iyi gelen ilacı buldum hamıle kaldım🤦🏻♀️🤷🏻♀️ İyi gelirse kullan ozaman
Mg8585 Butterfly__ direk 100 mg mi verdi. Başladınız mı. Ben de ilac kullanıyorum anksiyete nedeniyle
Mervedez159 Butterfly__ ilk zamanlaar pek bişeyy yoktu ama bu aralar yine başladı herşeye telaşlanmalar bişey olurmu demeler herşeyi kafamda kurup büyütmeler falan
Butterfly__ Mg8585 evet ama kullanmadım kendi kendime baş etmeye çalışıyorum , siz ne kullanıyorsunuz
Mg8585 Sngl_12022 Bana 18. Haftada yazdı psikiyatrist. O zaman ciddi bir atak geçirmiştim. Misol lustralin muadili hamilelere genelde bunu yaziyorlar. Diğer ilac da benim ciddi uyku ve istah problemim olmuştu onun için yazdı.Bildigim kadarıyla ilk 3 ay kullanılmıyor. Sonra kullanılabiliyor. Ama çok kötü olup ilk uc ay kullanan da duydum.
mmerrveenur_usta Bende aynı durumdayım 17+3 olduk gebelik öncesi kullandığım ilacım vardı gayet iyiydim öğrendikten sonra bırakmak zorunda kaldım doktorum kesinlikle kullandırtmıyor pasiflora verdi bugün içtim ama pek bir faydasını göremedim
Nnanaa Butterfly__ lustral kullanan arkadaşım vardı benim emzirme döneminde de kullandı. Zaten o yüzden onu yazıyorlar o kullanılabilirmiş. Redepra galiba olması lazım onu kullanıyordu gebe kalınca lustral vermişti dr.
Sngl_12022 Mg8585 benimde cok buyuk uyku sorun var ama olfrex beni cok sersemletiyor cok halsiz ruh gibi geziyorum gun icinde
Mg8585 Sngl_12022 gece yatmadan 1 saat önce falan kullanılması gerekiyor. O şekilde kullanmıyor musunuz
Sngl_12022 Mg8585 oyle kullaniyorum yatmadan önce ama sabah kalkinca sersem gibi oluyorum gun boyu oyle devam ediyor