Deletedmom_35 Askiletotomsu evet 19 Mayıs resmi tatil normal hastaneye randevu alacaktik salı çarşamba perşembe cuma randevu vermediler
Askiletotomsu Deletedmom_35 sen öyle deyince hemen gittim sağlık ocağına Bizler kapalı değiliz yok dedi şeker yuklememi yaptı İyiki senin yorumu okudum da gaza geldim 😅
Askiletotomsu Deletedmom_35 sen öyle deyince hemen gittim sağlık ocağına Bizler kapalı değiliz yok dedi şeker yuklememi yaptı İyiki senin yorumu okudum da gaza geldim 😅
Deletedmom_7 Askiletotomsu hastanedeyim şimdi doktorlar ikiye bölünmüş bazıları grevde bazıları değil benim doktorum grevde değilmis iyiki de gelmişim
Askiletotomsu Deletedmom_7 bende sağlık ocağına indim acıkmış şeker yüklemeyi yaptılar İyiki gelmişim dedim 🙏
Deletedmom_7 Askiletotomsu sağlık ocağı şeker yükleme testini yapıyor mu ne iyi bende bugün tetanoza gittim. Açlık tokluk bakıyoruz sadece dedi hastaneye yönlendirdi
Askiletotomsu Deletedmom_7 yapıyor ama sağlık ocakları da hep birbirinden farklı ya Bizim sağlık ocağında da d vitaminine bakmıyorlar ona doktorun baksın diyorlar mesela Burada herkes s aglik ocağında baktirmis D vitaminine 🤷
Deletedmom_7 Askiletotomsu Vallahi benim sağlık ocağım bir halta yaramıyor Bunu bugün daha iyi anladım