Ebruu121 Kızlar 10 lu hastane çıkışları bana gereksiz pahalı geldi onun yerine 2 adet 5 Li hastane çıkışı alsam nasıl olur sizce sizler kaç tane hastane çıkışı aldınız ?
hunilimom Ebruu121 büyük kızımda 10 lu aldım içinden sadece 4-5 tane kullandilar tek avantajı battaniye oluyor küçük kızımda lcw dan 4 lu takım aldım valla hiç bişe olmaz kullanılır en mantıklısı zaten zıbın alt üst takım şapka ve battaniye kullanıyorlar
Nskyhn Ebruu121 bana herkes 5 li al dedi. Bir kaç arkadaşım 5li almış başka almayacağım. Annem 10lu alacakmış heves etmiş ben de bir şey demedim ama olmasa da olur
Esmk Ebruu121 canım hastanede doğumdan hemen sonra bebeğe giydirilenleri söylüyorum Bez zıbın üstüne varsa kruvaze zıbın çorap pantolon ve üst takımı ya da tulum (alt üst takım daha iyi olur çünkü bez değiltirmek daha rahat) şapka eldiven battaniye Yani takım olarak almak zorunda değilsin
iremss Ebruu121 yeter bence sadece yanlş bilmiosam batteniye olmuyo ek battaniye mutlaka alın yeter boşa zahmet çok pahalanmış şu an :( ben 2,5 sene önce almıştm 10 ku bu kadar pahalı değildi kullandım mı kullandım ama 5li de olsa olurmş
Bayancorek Ebruu121 3 adet 5 li aldım , 10 lu almayı düşünmüyorum, hem hoşuma gitmedi modeller, hemde içinde olan her parçadan elimde var zaten, gereksiz yer kaplayacak bir şey istemiyorum. 🌸🤗
Ebruu121 Doğum yapacağım hastanede ilk önce kendi takımlarını giydiriyorlar zaten o yüzden ben sadece 2 tane 5 Li alsam yeter diye düşünüyorum zaten iç Zıbın şapka ve eldiven alacağım birde battaniye alırım diye düşündüm
hunilimom Secilakpinar yetmez canım ne olur ne olmaz ben 2-3 takım kullandım ilk hemşireye verdim dhaa sonea odaya geçince için rahat etmedi başka giydirdim birde çıkarken eve temiz gelsin diye en az 5 takım koydum kaka olur kan olur gibi normal doğum oldu 1 gün kaldım ama olsun dedim