minikturtam1 Edabykl allah ragzi olsun 😊🤲 cinsiyet hic önemli degil ama ilk heycanlar insan baya merak ediyor.
Edabykl minikturtam1 Aynen öyle bizde oyle merak ettik illaki ediliyor isim alisveris derken 🤭 bizimkide erkek ama yinede detayli ultrasonu bekliyorum net bir sonuç icin saglikla gelsinler insallah 🌸
minikturtam1 Edabykl aynen simdi bunlar tatli telaşeler asil detaylida kesin oluyormus sanirim. Bide birsey daha sormak istiyorum. Detayli ultrason icin belli bir zamnmi oluyor? Kacinci haftada yaptiriliyor mesela. 12. Haftada yaptirmak istesek olurmu ?
ESRAAA7 Meyra41 internete görseler oluyor 12hftdn itibaren nub teorisi bakarsaniz sizde görursunuz ☺️
Edabykl minikturtam1 yok 20.haftada basliyor doktorunuz dicek size yaklasinca zaten ultrason icin randevu alacaksiniz 🌸 20.hafta buyudukleri icin organlari daha net belli oluyor ondan once organlar tam net olmadiklari icin goremiyolar o yuzden bu dedigim haftada başlıyorlar
Aytiii ESRAAA7 bunu bana doktorum anlatmıştı, kafasından aslınd abelli oluyormuş…benim kızım sagolsun detaylı ultrasona kadar cinsiyyetini göstermiyorduda)) cinsiyyet uzmanı oldum sayesinde🤭