Ssszzzaaa Busee8 benimde sağda hareketi de sağda hissettim 2. Gebelik 15.haftamda %70 kız dedi diğer kızım da soldaydı 🤗🤗
Busee8 Annesininportakali53 haber et yine sen bence erkek ama maşallah maşallah kimseye de böyle söyleme ❣️
Annesininportakali53 Busee8 yok kız daha hamile olduğumdan akrabaların bile haberi yok cinsiyeti geçtim 🤣🤣 sadece ailelerimizin var ona da göstermedi dedik haber ederim canım bayramdan önce artık randevum
Busee8 Annesininportakali53 yook böyle hareketli oldugunu söyleme dedim gerisi söyle canım saklamana gerek yok bence.
1Pamuk Busee8 Allah razı olsun canım benimm sorduğun için ciğerlerinde büyüme var ama 100 kişiden birinde büyüme devam ediyor yada duruyor dedi bende diliyorum ki inslallah cok büyümez 🥺🥺
northandmother Busee8 cinsiyet için çok erken en sağlıklı sonucu detaylı da alırsın canım bide 16. Haftada bana 13-16 da erkek dediler detaylida da aynıydı o güne kadar alışveriş yapmadım cinsiyet ağırlıklı
Busee8 northandmother yok bende birsey almadım daha Zaten bekliyorum kesin olsun diye ama İkiside kız dedi doktorun
Busee8 Annesininportakali53 bende kendimden biliyorum düşük tehlikemm var yatıyorum hiç birseym yoktu çok iyi hamilelik geçiriyordum dügünün gecesi kanamam oldu hemde öyle böyle değil bardaktan boşalırcasına bir kanamaydı
Busee8 Annesininportakali53 dügüne gittik kem gözlüler işte maşallah demediler. Ben her begendigim şeye maşallah derim cansız bir nesne ise bile
gamzebngaa_dmr Busee8 benim ilk kızım hep solumdaydi şimdi buda hep solumda buda kız benim annemde öyle demişti soldaysa kız sağda ise erkek benim ikiside solda tuttu yani
gamzebngaa_dmr Busee8 aynen bende tuttu kız kardeşiminde iki çocuğuda sağdaydi ikiside erkek diğerleri istisnami bizim mi tesadüf bilmiyorum artık 😂