1Pamuk Busee8 Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi önemli değil şimdi çıktım ciğerlerinde büyüklük var ikisinde de dedi 🥺🥺
Annecik03 Busee8 ilk gebeligimde kafasi soldaydi 😂 kizim oldu, simdiki sagda, cinsiyeti belli degil daha
1Pamuk Busee8 hiç bir şey demedi 🥺sadece kontrol altında olmalı dedi devlet işte ne yapmasını bekliyoruz ki 🥺kendim eve geçince şuan annemlerdeyim orda gene kendi doktoruma görünürüm inslalah 🥺🤲🏻
Busee8 1Pamuk tamam içini ferah tut bakalım ya bide kendi doktoruna görün inşallah o güzel şeyler söyler 🥺🙏 haber et olur mu
Biroglanannesiii Busee8 Ne kadar doğrudur bilemem inanmam öyle şeylere ama benim oğlumun kafası sağda 🤷♀️
Busee8 Deletedmom83940 esraaaaaa 😃😃 kız dedi bana iki doktor da cinsiyete bak ben unutmadım gördün mü
Annesininportakali53 Busee8 aaa kızın mı olacak kuzum sağlıkla gelsin inşallah 🤭 unuturmuyum seni randevum yarın sabah bebiş gösterirse cinsiyetimizi öğrencez 🥰
Annesininportakali53 Busee8 yaaa yer teyzesi onuuu 🎀 sağlıkla alalım inşallah tamam haber ederim kuzum
Busee8 Annesininportakali53 16 haftada kesin olur ama kız gibi gördük dedi İkiside hadi biri yanlış gördü digeride mi yanlış görecek ben kız isteyince hemen inandım tabi 😃😃 ama hep kız hissediyordum
1Pamuk Busee8 Allah razı olsun canım benimm sorduğun için ciğerlerinde büyüme var ama 100 kişiden birinde büyüme devam ediyor yada duruyor dedi bende diliyorum ki inslallah cok büyümez 🥺🥺