Busee8 Annesininportakali53 her İkiside farklıdır evet ben erkekte isterim ama ilk çocuğumu nedense kız olsun istedim hep sakın unutma haber et
Annesininportakali53 Busee8 ederim canım merak etme sende bir tahminde bulun bakalım içinden ne geçecek belki sen bilirsin😄 https://resimyukle.io/r/Gil4Xhn6aC
ESRAAA7 Benim ilk oglum sagdaydi kizim solda bu seferki yine sagda ama 15haftada 70% kiz dediler bakalm dogruysa sag sol herkezde farkli oluyordur
Peperonni Busee8 Şey belki ultrason değil de bebeğin hareketleri ve durduğu yer olabilir. Benim hep sağda hareketler ve genelde sağ tarafta şişlik oluyor. Cinsiyet erkek
ESRAAA7 Busee8 Benim ilk oglum sagdaydi kizim solda bu seferki yine sagda ama 15haftada 70% kiz dediler bakalm dogruysa sag sol herkezde farkli oluyordur
Annesininportakali53 Busee8 bak sende erkeğe benzettin😄 yav ben diyorum bu çocuk erkeğe benziyor minnoş değil sanki o yüzden kızım diye sevemiyorum simdiden🥲 sabırla bekliyorum😄
1Pamuk Busee8 Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi önemli değil şimdi çıktım ciğerlerinde büyüklük var ikisinde de dedi 🥺🥺
Busee8 Deletedmom83940 esraaaaaa 😃😃 kız dedi bana iki doktor da cinsiyete bak ben unutmadım gördün mü
Peperonni Busee8 Ultrasonda değişiyor çünkü bazen kafası solda bazen sağda oluyor. Ama hareketler normalde hep sağda
Busee8 Annesininportakali53 he valla ne yalan sölim minnoş durmuyor 😃😃 herif gibi duruyor annesi baksana maşallah aga gibi 😃😃
d1e2n3i4z5 Busee8 yalannn canım palavra %50 -%50 ihtimal sonuçta birilerine denk gelir tabi ama asla gerçekçi değil