minisinannesi07 Melisakplnn ben 16 haftalık hamileyim. Geçen hafta geldi benden ilk kez. Sonra bi de dün geldi. Sürekli gelmiyor ama arada bi gelmeye başladı.
acemianneinci MTugba Ne kadar bir sıvı geliyor acaba ? Böyle sıkınca mı geldi yoksa kendiliğinden mi ?
SevimlimX Gizemyakar bende 30 haftaligim bende bişi görmedim daha normalmi acaba doğumda süt geç gelmesinden korkuyorum
Rabiaugur Gizemyakar bende aynıyım hiç sıvı gelmedi 35 hafta gelmediğinde bi sıkıntı olacagını düşünmedim hiç inş yoktur
d1e2n3i4z5 Rabiaugur hiç korkma canım bende 38 de geldi 39 da doğurdum ama bir ay emziremedim süt kanallarım kapalı dediler yani alakası yok
MTugba acemianneinci ucunda kalıntılar vardı onları temizledim hafiften sıkınca geldi meğerse süt gelip orada dönüyormuş şimdi 30 haftalığım uyurken göğüsümün üstüne yatmışım sanırım sabah uyandığımda sızmıştı
hunilimom Melisakplnn gelicek diye bı kural yok ki ben de hiç gelmedi şimdi 2. Ye hamileyim 26+3 hala gelmedi
kubumom 34.haftadayım göğüslerimde ara ara sızlama oluyor ama sıvı gelmedi. Sızlaması da süt iniyor anlamına mı gelir?
annesinin_beybisi Melisakplnn bu sıvı gelme olayı göğüslerin uyarılmasıyla alakalı olabilir . benim bildiğim son haftalarda gelmesi gerekiyor normalde yani . 23+6 yım henüz gelmedi.