Deletedmom_5 Duyguuuu0 38 😁😁😁 sanki ben doğurmayacakmışım gibi öyle rahat rahat takıldım en sonunda zorla toplattılar yoksa gene yapmıyodum 😁
Eminecak Deletedmom_5 34. Haftadayim bugun o hissiyatı yaşadım. Hic çanta yapasim yok çok üşeniyorum sanki bebegim hep icerde kalcak ben hic doğurmayacakmisim gibi hissediyorum 😂 korkuyorum dogumdan o yuzden işleri de hep erteliyorum sanki çocuk beni beklicek 😂
Uzumlu_Kekim Valla 28den sonra yavaş yavaş hazırlamaya başladım. Zaten bir günde olacak bir iş değil. Şimdi 34teyim tamamlamış bulunmaktayım. Kendimi yormadan hallettim, erkenden hazırlamanız sizin yararınıza. Erken doğum riski gibi bir durum olabilir sonuçta.
Rabiaugur Duyguuuu0 35 haftalığım bebişimin hazırlıkları bitti sadece kendi ihtiyaçlarım için alışveriş yapmam gerekiyor onuda bu hafta yapıp bitirmeyi planlıyorum ama yaklaşıl iki haftadır devam eden bi çanta hazırlığım var yıka ütüle kargoları bekle derken böyle oldu
ArzuTan Duyguuuu0 ikinci gebeliğim yarın sezeryan günü alcam yarından sonra hazırlarım bu arada 36 haftalık oldum 😂🥱
TugceArslan Duyguuuu0 32+0 oldum bugün. Doğum iznine ayrıldım. Birkaç gün içinde başlayacağım. Eminim haftalar sürecek. İlkinde öyle olmuştu. Hala bir şeyler daha koyayım diye diye kapatamamıştım. Ya da havalansın diye tekrar tekrar çıkarıp bakıyordum😁
Deletedmom_5 Eminecak yani ne biliyim bi türlü onu en ince detayiyla hazirlamak zor geliyodu yok yıka ütüle katla posetle falan 😁 insanin dolaptan aldigi gibi çantaya atasi geliyo 😁
kararsizanne22 Duyguuuu0 35 te yaptım genel olarak 38 bitiyo eksikleri yeni tamamladım sancılar gelmeye başlayınca 😂
Bebek-C haftada bir gün yıkadım ertesi gün ütüledim her şeyi. 34. haftada da valizi hazırladım. Öyle günlerce süren bir iş değil bence eğer herşey alındıysa. Erteledikçe zorunsuyor insan. Ağırlaştıkça daha da zor gelir hele havalar da ısındı ütü çok zorlar. Bi an önce yapın çıksın aklınızdan bence. Ben şu an çok rahatım.