Biroglanannesiii Nuryldrm13 American horror story bu dizi gerçekten efsane içinde horror yazmasına bakma korku değil Canım ☺️
-MinikveAnnesi- Nuryldrm13 şu an business proposal ı izliyorum kore dizisi 😂😂 ara sıra gerceklikten çıkıp kafa dağıtmak icin iyi oluyor Into the night - yakamoz s245 Anne with an e Cennete Hoşgeldiniz Şu anlık bunları önerebilirim
Yaseminf Nuryldrm13 yakamoz s 245 ve in to the Night pes pese bağlantılı dizi geçen sene izlemiştim in to the night son sahnede kıvanç tatlitug girmişti merakla bekkiyordum yakamoz çıktı begendim ben bi kac gün oyalar seni şuan en popüler bunlar ama anne With an a de izlemelisin
Melike2306 -MinikveAnnesi- -MinikveAnnesi- anne with harikaydı ona benzer film dizi tavsiyeniz var mı?
-MinikveAnnesi- Nuryldrm13 into the night la bağlantılı ben ilk onu izleyip sonra yakamoz u izledim digerine de bak istersen
Nuryldrm13 -MinikveAnnesi- aaa bağlantılı olduğunu bilmiyordum ona başlıyım o zaman teşekkür ederim canım 🙏
hukukcuanne_06 Nuryldrm13 biz dün akşam marley&me yi izledik romantik komedi, aslında bi köpekle olan hikaye anlatılıyor diye açmıştı eşim ama kadın hamile kalıyo 2 3 kez duygusallıkları falan gösterdiler eşim de tam filmini bulmuşum açacak dedi bazı yerlerinde ben duygulandım da🤭😅
Biroglanannesiii -MinikveAnnesi- Burda Çiğdem yok Ya ben Çiğdem alamıyorum çipisim var lays patatesli onu yiyicem 😂