Benherseydenoncebiranneyim Hamileyken oje sürüyor musunuz? Kimyasal diye bir çekincem var ama doktorum sürülebileceğini söyledi. Siz sürüyor musunuz?
Bayancorek Benherseydenoncebiranneyim Sorun olacağını sanmıyorum, sorun olur diye de duymadım hiç. Abdest alırken çıkarması zor oluyor diye sürmüyorum ben. Doktorunuz bir şey olmaz dediyse problem olmaz zaten.
Merrygirl Benherseydenoncebiranneyim ilk gebeliğimdede sürdümbundada o kadar ince eleyip sık dokursak ohoooo 😂
Pelinakcn Benherseydenoncebiranneyim sürüyorum ben sadece çıkartırken asetonsuz çıkarıcıları kullanıyorum
Pelinakcn Benherseydenoncebiranneyim rossmann dan aldım ben, bordo ojeyi bile çok güzel çıkartıyor ama kokusu kötü 😕
Yaseminf Benherseydenoncebiranneyim camın önünde sürüp çıkarıyorum çabuk kuruyan kullanıyorum manikure gitme ama kendin yap canım
Zehrabb Gerçekten bu kadar ince düşünüyorsanız telefonda kullanmayın oda radyasyon yayıyor yani bana çok garip geliyor bişey olacaksa her türlü olur ojenin ne zararı olabilir Allah aşkına hormonlu yediğimiz o kadar yiyecek soluduğumuz pis hava vs vs varken
Askiletotomsu Benherseydenoncebiranneyim doktor onayladıktan sonra Bilimle alakası olmayan insanların hurafelerini bosvermek lazım
benimmdunyamm Benherseydenoncebiranneyim birşey olmaz bence ama ben surmuyorum hergun abdest alıyoruz nerdeyse 🤣onla mi uğraşacam sil çıkar 🤣eli hep ojeli gezen evlilelri merak etmisimdir hep
Askiletotomsu benimmdunyamm 😂😂😂 ablam hergun duşa girer ama hergun oje değişir Halen aklım almıyorustune iki çocuk var yani Ben namaz klyorum diye suremiyodum Özel günlerde sürüyorum ama Öyle günlerde namaza vakitte bulamiyorum zaten😔
Benherseydenoncebiranneyim benimmdunyamm merakınızı gidereyim, eli hep ojeli gezen evliler olarak abdest almıyoruz 😂😂
Bayancorek Askiletotomsu valla sürekli abdest tazelediğim için el tırnaklarım bile uğraştırıyor. 5 buçuk ayda 1 kere sürdüm. 😂
NOG_06 Valla ilk 3 ayımda güvenemedim sürmemiştim ama 2. Trimesterdan itibaren hep sürüyorum şimdi 3. Trimesterdayım birini silip birini sürüyorum 🌸🤣