Hasretimmm Hllemrgks Ben yeni dogan setini aldim slepynin sitesinde 40 tly di yakinimdaki bi marketten indirimde oldugunu gordum 30 tl ye aldim prima kullanmayi dusunmuyorum
Alinmavi Hllemrgks ben prima premium care almistim sleePyi cok ovduler ve gercekten sleepy ile devam ettim. Islak mendili ve bebek bakim ortusu de sahane. Sulu kakayi tasirdigi oldu ama prima daha cok tasirmisti. Saf su ile dokunmus olmasi yumusakligi kalitesi beni cezbetti. Fiyati da internetten aliyorum gayet uyguna geliyor. Fiyat performans acisindan mukemmel bence. Hic pisik de olmadi kizim 7 aylik olacak.
Seyma18 Hllemrgks canım civilden aldım bende kargo bugün geldi merhaba bebek seti 30tlye düşmüş şuan stok bitmiş gelince kaçırma derim daha kullanmadım ama herkes memnun
Patito__ Hllemrgks ben sleepu kullanmayi dusunuorm cogu kisi tavsiye ediyor ilk sampuan olark sebamed veya mustela alacagim sonrasinda dalinle devam edecegim Degerjan dalan roxy veya unibaby veya dalin sivi deterjn Bunlardan birini dusunuyorum
ozz Bende sleepy dusunuyordum yalniz primayla fiyat farki yok. Canbebe daha uygun geldi. Ve karsilastirmalara baktim canbebeyide gayet iyi diyorlar. Canbebe alicam sanirim :/
Hasretimmm Hllemrgks kizimda dalin kullandim deterjan olarak. Sampuanda seba med kullanmistim. Oglum dogunca insallah yine deterjan dalin kullanicam sampuan da uni baby dusunuyorum simdilik