Mevsm-123 Kızlar yaklaşık 15 gün olacak vajina dış kısmında 2 dikiş var ve hiç değişiklik yok gibi sanki dikiş tutmamış yara tazecik duruyor ne zaman geçer geçmesi için ne yapmam gerek başına gelen varsa eğer çünkü 15 gündür oturamıyorum zorlanmaya başladım artık
FeriDee Mevsm-123 batikon vermediler mi Her lavabodam sonra onunla temizlemeniz lazim vede kuru kalmasi lazım
Omerin-annesi Mevsm-123 benimde 14. Günüm senle ayni şeyleri yaşıyorum sanırım dikis tutmamış orayı nolucak bilmiyorum😔
Serapmehmet_19 Mevsm-123 benim dikişlerim de tam anlamıyla 20.güne kadar iyileşmedi, oturmakta zorlanıyordum, doktorum hiçbişey kullanmamı istemedi, sadece suyla yıka ve kuru tut dedi sanırım ondan biraz geç iyileşti
Sevdayagci Mevsm-123 canım benimde iç dış dikişim var 10 gün oldu bugün. Çok şükür ilk günlere göre çok daha iyiyim artık otururuken zorlanmıyorum. Doktorum bana da 3 krem yazdı onları karıştırıp sür dedi. Ben batikon da aldım hem batikonla yıkıyorum hem de batikonu pamuğa döküp dikişlerime sürdükten sonra fön makinesiyle kurutuyorum. Sık sık da ped değiştiriyorum.
Mevsm-123 FeriDee baticon değil de krem vermişlerdi olabildiğince kuru tutmaya çalıştım ama çok bi değişiklik yok
Kbra2727 Tentürdiyot kullanman lazım her lavabodan sonra ve kuru kalması lazım bana doktorum ılık suyun ici ne tentürdiyot dök biraz dedi sonra onuda kurutma makinesiyle bir kaç dakika kurut dedi kuru kalması lazım demişti öyle yapabilirsin
Mevsm-123 Kbra2727 anladım bi deneyeyim o zaman canım çünkü normalde geçmesi gerekiyordu ama sanki hiç bi farklılık yok bir de dışarda dikişiniz var mıydı
Mevsm-123 Omerin-annesi Yaa inşallah tutmuştur canım yoksa tekrar dikiş atıyorlarmış bende ondan korkmaya başladım yarın kontrolüm var ama gitmek dahi istemiyorum 😔
Omerin-annesi Mevsm-123 tutmamış gibi geliyor bana kuzum hala ilk günkü gibi sen özelde mi devlette mi yaptın dogumunu
Mevsm-123 Omerin-annesi Ben devlette yaptım canım benim de yaram çok taze korkutuyor beni senin de dikişin dışarıda mi Nasıl oturup kalkıyorsun
Omerin-annesi Mevsm-123 bende devlette yaptm ama açılma olursa daha dikilmez dedi kuzum 😔benimde dikisim dışarıda ve hiç iyileşmiş gibi durmuyor agriyo yan oturup emzirmeye çalışıyorum yada yatarak emzirmeye çalışıyorum canm nolucak bilmiyorm ağlıyorum sürekli gördükçe 😔
Mevsm-123 Serapmehmet_19 anladım bana krem vermişti kullanmadım bende baktım olmuyor kantron yağı sürmeye başladım inşallah açılma olmadan iyileşir
Mevsm-123 Omerin-annesi dikilmezse kalacak mi öyle ne saçma olmazsa kontrol için özel e git canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynıyım tek başına kucaklayamıyorum yemeği ayakta yiyorum hep yan oturuyorum inşallah tez zaman da geçer bir de baticon işe yarıyormuş sanırım ben çok duymuştum dene istersen
Omerin-annesi Mevsm-123 bende yemegi ayakta yiyorum canım 3 gündür de batikon kullanıyorum sürekli bez değiştiriyorum kuru tutmaya çalışıyorum ama hala Bi faydasını görmüyorum sanki inşallah tez zamanda iyilesiriz🙏
Mevsm-123 Omerin-annesi inşallah canım şimdi yanlış yönlendirmek de istemiyorum ama krem falan da kullan olmazsa bir de doktor 10-15 sonra muayene istiyor olmazsa bir görünürsün
Mevsm-123 Sevdayagci Çok iyi canım ben korkumdan oturamıyprum hala ya dikişler açılırsa tutmadıysa diye bana da 1 krem vermişti ama korkumdan onu dahi süremedim daha yeni yeni ilgilenebiliyorum inşallah en kısa süre de atlatırız
Mevsm-123 Sonikiuc bol bol egzersiz yap canım yapabiliyorsan perine masajı da yap bir de olabilidiğice rahat olup ıkın inşallah kesi dikiş olmadan atlatırsın