Mehtapca06 Ozlemdrn sonucta bir operasyon geviriyorsun metal kesici aletler igne vs derken enfekte olmamak adına vuruluyoruz ben ilk hamileljgimde iki bunda tek doz oldum. Ustelik olmadim zararini gormedim yazanlarinda yarisi zarar gormemis olabilir yarisa da henuz zarari meydana gelmemis ilerde rahim kanseri vs oldugunda acabami der 😂
Tazeanne0134 Ozlemdrn olası bi ihtimalde doğumu steril olmayan aletlere yapılırsa eğer bebeğe tetanoz hastalığı bulaşmasın diye yapılır aynı dünyaya geldiğinde yapılan aşılar gibi ben ilk gebeliğim de 2 doz oldum doğumdan sonrada 1 doz daha oldum şimdi 38+3 haftalık hamileyim bunda da 1 doz oldum toplam 4 doz oldum 5.dozuda seneye yaptıracam inşallah sende ihmal etme
1anne3bebe Doğum sırasında kullanılan aletlerde steril olmayan olursa bebek yenidoğan tetanozu geçirir. Bu yüzden anne karnındayken aşı olmanız onun bağışıklık kazanmasını sağlar. Bebeğinizin sağlığı için aşı olun.
Merve2359 Ben geçen yıl hamile değilken kedi ısırmasndan dolayı oldum , hamileyken geçenlerde 31 haftalıkken tek 1 doz hatırlatma yaptılar bana benim durumumda olan varmı
zehraaaktas Bana tek doz yaptılar 2. Doz olacaksın falan demediler ilk hamileliğim tek doz yeterli olur mu ki 27+6 haftalığım