Aylynkk Cennetycll Kaç haftalıksınız ne zamandir takibine gidiyorsunuz ? Güler yüzlü mü numarasını veriyor mu
Aylynkk bluees1207 Medicana da ücret ne kadar peki ? Soğuk olmasından ziyade kafadaki bilgileri gidermesi haftaylaniligli bilgileri vermesi cok önemli hiçbir geve gelip bana sarılsın cok yakın olsun demiyor ama Güler yüz ve yalın net bir dil yeterli
bluees1207 Aylynkk benim özel sigortam var tamamlayıcı sigortaları olduğu için 15 tl ödüyorum ama sgk ücreti sanıyorum ki 450 tl
Aylynkk Kuskoysunlaryoluna Eşim polis benim bende öğretmen ve tüm arkadaşlarımız Sedef hanımdan cok memnun kaldığını söylemişti ama aynı şekilde soguk bir yapısı olduğu icin iletişim olarak numara vermediği için tercih etmedim. Çakmak Erdem den daha cok iyi yorum geldi valla medipol göre şaşkınlıkla yorumları okuyorum doğumu medipolde yapmayacağım bu gidişle
Kuskoysunlaryoluna Aylynkk evet öyle bi yapısı var ama nedense güven de veriyor bilemedim tam başka doktor görmediğim için de tam kıyas yapamıyorum aslında. Ama ben genel olarak medipolden memnun olduğumu söyleyebilirim. Ben de öğretmenim bu arada
Tupbebekile gamzeminaaa ortalama dogum ucretleri nedir acaba bende dusundum ama net fiyat vermiyorlar muaneyede 250 milyon verip hastane ucretini karsilayamazsam diye dusunuyorum . Size verilen dogum fiyatlarindan 1 2 ornek verebilirmisiniz
Aylynkk Kuskoysunlaryoluna AA meslektaşız ne güzel. Umarım memnun kalmaya devam edersiniz. Benim için birinci ve en önemli şey kafamdaki her soru işaretin giderilmesi o yüzden kararsızım bakalım süreç nasıl ilerleyecek arayışa devam edeceğim
Kuskoysunlaryoluna Aylynkk evet öyleymişiz 😊 Anladım dilerim isteğinize göre bi doktor bulursunuz, sonuçta önemli ve zor bir süreçten geçiyoruz.
Ayscanays Aylynkk umraniye Fera business ‘da Fatoş Özlem Yıldırım’ in özel muanehanesi var. Çok tatlı ilgili bir kadın kesinlikle tavsiyemdir:)
ozlemelzo Ayscanays Merhaba, öncelikle hayırlı olsun 🙏🏻🌸 Özlem Hanım’ın takibindeyim ben de, doğum süreciniz nasıl geçti acaba?
Ayscanays Aylynkk 250 lira, telefon bilgisini veriyor her zaman soru sorabiliyorum. Ama çok içten çok sıcak kanlı bir kadın, insan bu süreçte halden anlayan insanlar görünce daha mutlu oluyor :)
alonee Aylynkk Ümraniye’de Hisar ıntercontınental hastanesine Ayşe Akbulut hanıma gidiyorum. Şimdilik memnunum. Güzel sıkı takip ediyor. İstediğiniz zaman ulaşıyorsunuz hemen dönüş sağlıyor. Birde Çamlıca Hisarda Tuğba Güngörü duydum. Onun içinde tatlı ilgili bi hanım diye bahsettiler.
Tupbebekile Ayscanays dogum fiyatlari ortalama ne acaba ? Benim ilk doktorum kendisi muane acti 250 tl biliorum ama dogum fiyatlari ortalama ne kadar acaba
Ayscanays Tupbebekile hiç bilmiyorum 😅 Sürekli artan bir şey olduğu için 8.ayda konuşuruz diyip bırakmıştık 3 hastane ile anlaşması var ben birini seçiyorum ama fiyatlar için ne desem yalan olur
Deleted4445656 gamzeminaaa Kadriye hanıma ilk evlendiğimde gitmeye başladım instgramdaki profesyonellgne bakıp ama beni 1 sene oyaladı meğerse sorunum çok başkaymış ve asla o testi yaptırmadı bana ilaç tedavisiyle oyaladı orayı bırakıp başka doktor buldum sorunum çözüldü hamdolsun ve aylar sonra tanıdığımız birinin bebeği çok kilolu bu normal doğmaz diyerek suni sancı verip bebegi sezeryanla alıp ölümüne sebep olmuş dava açıldı 3-4 ay oluyor bizzat annesinden okumuştum şikayetçi oldular