Pembe03 Merhaba Hanımlar, 20 haftalık hamileyim doktorum plasenta previa olduğumu söyledi böyle olup sonradan değişen ve normal doğum yapan var mı ? Mutlaka sezeryan olmalıymış böyle devam ederse .
Didemkrgi Pembe03 canım plesante previa riskli bir durum o yüzden doktor seni riske atmaz Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sende sakın normal doğum diye ısrar etme ki yapmazlar da bebeğin eşi rahim duvarına yapışır yada rahim içlerine kadar girer ablamın öyle olmuştu kendine dikkat et ağır kaldırma 🙏💐
Melegimin_annesi Pembe03 banada aynısını dedi rahimin aşsada demişti bu sefer gittiğimde sordum bebeğin aşsada rahiminde bi sorun yok dedi ilişkiden sonra kanamam olmuştu ilişkiyi yasakladı kahverengi akıntım oldu bi zaman sonra Allaha şükür şuan ağrılarım dışında bi sorunum yok doktor ilaç felan vermedi ben zaten sezaryan istiyorum
M_A Bendede 20 haftalyken kan geldi doktor rahim kısalıgı dedi haftaya duzelmezse serklaj dedi suan fıtıl kullanıyorum bende serklaj olmak ıstemıyorum genelde bebek çok asagıdaysa kanama oluyor
oykklc09 M_A benim 4 aydır kanamam geliyor her ay başında bazen 3 bazen bir hafta çok araştırıldı gitmediğim prof alanında uzman kimse kalmadı. Adet görüyorsun üstüne görüyorsun denildi. Acaba benimde böyle bilinmiyor mu ki 🥲