Burjucan Arkadaşlar daha önce de birkaç postta yazdım ama kimseden net bir cevap alamadım ben 5+1 de tahlil yaptirdim beta 17 bin küsürlerdeydi benim gibi yüksek olan var mı sanki çok yüksek bu değer sizce neden
Haticeyldrm25 Burjucan bi bilgim Yok ama böyle erken Zaman’larda olması gerektiğinden yüksek olunca ikiz olabiliyormuş
EsraakanY Burjucan Benimde 4 haftayken normalden daha yüksekti. İkiz gebelik olabilir sürpriz yapabilir demişti doktorum
Sesa Burjucan ben suan tam hatırlamıyorum ama benimde yüksekti hatta arkadaşım ikiz olabilir demişti ama tek olan oglusum var benim 😇yani yüksek olmasının bi sıkıntısı yok .. tabi kimyasal gebelik ya da dış gebelik yoksa
Burjucan elifiii ciddi misiniz ya hiç ihtimal vermiyorum ama kontrolümde 1 hafta sonra bakalım öyle birşey mi var
EsraakanY Yapmadı çocuğum biricikmiş :) şimdi 9. Haftamdayım ama bugün kanamam oldu. Hamilelerin derdi bitmez Allah herkese yardım etsin..
Burjucan Sesa Benim bildiğim kimyasal gebelikte kanama falan oluyor dış gebelikte de beta değerleri artmıyor ikisi de Yok şimdilik bakalım haftaya öğrencem
elifiii Burjucan dış gebelikte beta değeri artar ama rahimde kese görünmez, rahim dışı yerleşme vardır allah korusun tüplerde yerleşme ihtimali oluyor. İnşaallah öyle bir durum değildir. Yine de beta hcg değerinizi ve vajinal muayenenizi yaptırın.
deletedmom205 Burjucan canım bnimde 10275 çıktı doktor bana ya dış gebelik yada çoğul gebelik olabilir dedi kadın doğuma gttim 5 haftalikmisim ve ikiz gebelik çıktı inşallah seninde öyledir♥️