hdemirr86 Yenibosna Nisa hastanesine gidenler var ise yeni binaya geçmişler, yarın kontrolüm var ben de açılışı yapacağım.
princessmommm hdemirr86 bende haftaya gideceğim inşallah ☺️ Birde muayene ücretleri değiştimi acaba bende derya hanıma gidiyorumda
Diloss_14 hdemirr86 Derya hanım benimde 2 hafta önce sorduğumda fiyatlar da değişecek diyorlardı bakalım hemen değişecekmi yoksa 1-2 ay sonra mı değişecek benim doğumuma 2-3 hafta kaldı 🤭beni es geçse bari
gizemay22 hdemirr86 direk bi fiyat değişikliği yapacaklarını sanmıyorum. Bakalım ilk izlenimlerinizi merak ediyorum bende. Bende cuma yada ctesiye alıcam randevumu. pazartesi gecilecegini soylemislerdi . Bende muhabbet hanıma gidiyorum :)
princessmommm gizemay22 yaparlar gibi geliyor bana sonuçta hastane yeni ve cihazları vs hepsi yeni olacak ona göre ücret alırlar en azından dua edelimde çok artmasın 🥹
gizemay22 princessmommm bütün cihazların yeni olacağını da çok sanmıyorum ama yenileniyormuymuş ? bana da bırkac ay bı degısıklık olmaz sonra olablr gibi konusmuslardı ama kesin bilgi değil tabi. Hastanede calısanlardan duyum🙃 birde bi ay once fılan muhasebeden dogum fıyatı almıstım .Hastane degisince degisicek flan demedıler bende sormadm degısırmı dıye . zaten yıl ıcınde de bırkac kez fıyat degısıklıgı olmuş hemen yapmazlar inş öyle.
meryemnarin Bende derya hanima gidiyorum yarin kontrole gidicem bende sizi bilgilendiriirimm kizlarr 👍
Nazendehanim Ay cumartesi dolmadan yarın randevumu alayım ,yoğunluk var yine anlaşılan 😅 kızlar Kuveyt Türk kredi kartına indirim uygulanıyor eğer bu kartınız varsa bilginiz olsun
Diloss_14 Nazendehanim bizde de Kuveyt var bakalım ama polis indirimden de yararlanıyoruz sanırım ekstra bir daha karta yapmazlar 🤦🏻♀️
Mirach Nazendehanim aaa hiç bilmiyordum bunu. Ön ödeme yaparken mi söylüyorsunuz kuveyt kartını, benimde var, faydalanalım bari
Nazendehanim Senis123 biz normal hastaneye dahiliye bölümüne gitmiştik annem için muayne tahlil röntgen falan vardı ödeme yaparken indirim yapma şansınız yok mu dedik tak indirim yaptılar Sefaköy Medipol hastanesiydi. Tahlil vs durumlarında mutlaka sormak gerekiyor.
Senis123 Nazendehanim hiç yoktan iyiymiş cumartesi sorarım artık güncel doğum fiyatlarinida soracağım zaten bakalım kaç olacak