Esrakyatc Hamile kaldığımdan beri göğüserim inanılmaz büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Bu normal mi? Ben çok büyümasşni istemiyorum ya ne yapmalıyım ? Daha 6 haftalık hamileyim oysaki 😭
istanbulluanne Esrakyatc Zten normalde de vucuduma göre çok aşırı büyüktü göğüslerim 95 bedendi düşün. 1.75 boyum ve 68 kiloydum. Simdi 81 kilo oldum 27 haftalgm ve onuda gctm 95 beden sutyenlerim olmuyor 😒 daha ne kdar büyüyebilirler acaba cok merak ediyorum.
bebisimbenmmm Esrakyatc canim benim ilk zamanlar büyüdü hızla ve durdu sonra cok sürmüyor emin ol hatta arada sönüyorlar tamamen
Meryem34 Esrakyatc benimde aynen bi de göğüs de ki kahve rengi olan yer sanki kına yakmış gibi kocaman oldu 80 ,85 takıyordum şimdi 95 sıkıyor 🤭 🤰🏼🙃
detetedmom404 Benimde öyle canım 45 kiloyla hamile kaldım göğüslerim çok küçüktü ilk belirtim göğüs hassasiyeti oldu şuan 10. Haftalık olduk 3 4 kat büyüdü nerdeyse
muhteriz Benim de 80 beden çamaşırlarım artık dar geliyor kopçasını en dar kısımda kullanırdım şimdi en bolu bile taşırıyor inşallah bunlar süte dönüşür 😀
Yogurtlupilav istanbulluanne al benden de o kadar, daha 21 haftalığım 75B göğüsler oldu sana 80C.. daha ne kadar büyüyecek aklım ermiyor 🤷🏻♀️
Aysnrhner bebisimbenmmm ayni sekilde benimde ilk basta cok buyuduler ama sonra durdu hatta suan eskisi gibi geliyorlar gozume
Agg0207 Benimde gögüslerim büyüdü hamilelkte beni rahatsız ediyor artık senin daha çok erken haftan canım benim 25. Haftada olabldiğince sütyen takmamaya çalışıyorm artık 85 bedene çıktım 😕
Sdanrr Benimde öyle ve bende inanılmaz rahatsız oluyorum fotoğraflarda falan kafamdan büyük duruyor. Ve uçları da inanılmaz çıktı 😏