Fhryhsn Arkadaşlar 27 haftalık gebeyim ara sıra karnımda çok kötü bir ağrı oluyor. Sanki böyle adet olcakmışım kanamam gelicekmiş gibi hissediyorum karnımda baskı oluyor bu haftalarda sizlere de oluyormuydu yada benim gibi olan varmı
Slha Bnde 27 haftaligim iki gun once bnmde oleydi ve cok korktum kan gelecek dye sukur gecti ama karnim cok sert benmde sizde varmi sertlik Fhryhsn
muhteriz Ben çok ayakta durduğumda kasıklarıma adet sancısı gibi vuruyor dediğiniz gibi sanki akşamına adet olacakmışım gibi bir his oluyor ama dinlenince geçiyor eğer sizin geçmiyorsa bir doktora sorun yinede
Fhryhsn Gizem51 muhteriz çalışıyorum bende ara sıra ayakta durduğum oluyor belkide o yüzdendir şimdi dinleniyorum sulu akıntınız fazla mı peki
istanbulluanne Ya bende 27 haftaligm 3 gündür sürekli bi agri var karnımda bazen sanci giriyor. Ama böyle gaz sancisi gibi bir ağrı sanki daha gecen hafta randevum vardi hersey gayet normal ve iyiydi. Sanirim büyüdükçe sikayetlerimiz articak.
Deletedmom15257 Slha karinde sertleşme pek iyi değil cnm kaşıma oluyor doktora görünseniz daha iyi olmaz mi genelde sertlik ici oule diyolarda
Mervebtnrr Bende 29 haftalıgim bende adet ağrısıyla uyaniyrm arada kasilmalarda oluyo sağlık odağındaki ebe bundan snra ayaklarını üşütme usutuncede olur dedi