Aylin_16 Nejla1998 ben oğlumda bimin markasını jenny & willy kullandım çok memnunum nerdeyse tüm markaları denedim en memnun kaldığım bu kızımda da kullanıcam inş ıslak mendili petek dokulu ve oldukça büyük çok kaliteli bezi asla sızdırma pişik yapmıyor yenidoğan bezlerinde de ıslak göstergesi var pahalı markalarla kıyasla aşırı kaliteli ürün ben başta önyargılıydım ama şuan vazgeçilmezimiz gerçi fiyatları uçtu ama :))
gorkemcim Verasmommm Cok yakin arkadasimin bir yasinda bebegi var prima kullaniyordu sleepyden herkes memnun kalinca sleepy almaya basladi ama sizdirdigini ben kendi gozumle de gordum arkadasimda memnun kalmadi
Mervecenan balkupummm bizdede yaptı malesef ama içeriği temiz ve yumusacık vazgecemıyorum o yğzden 🤷🏻♀️
Tgceetali_08 Nejla1998 baby Me aldım çok önerildi biraz kullanıcam duruma göre sleepy geçmeyi düşünüyorum
amineafra2 Verasmommm evet Molfix sızdırmiyor kızıma bir kere ye mahsus aldım sleppy sabaha karşı hep sızdırdı
Aylin_16 amineafra2 birçok markayı kullandım gerçekten hep sızdırma ve pişik yaşadık önyargılıydım bimin markası kötüdür diye ama hem boyut malzeme kalitesi hem de sızdırmayışı pişik yapmayışı beni şaşırttı ve başka bir marka daha da kullanmadık oğlum iki yaşına girmek üzere inş bezini bıraktırcaz artık şimdi kızıma da bu markadan devam edicem ıslak mendilleri de mükemel kalın ıslaklığı on numara ve petek dokulu diğer markalar minicik ince ve kuru gerçekten çok fark var kalite olarak
Naz88 Baby turco islak mendillerini aldık. Yenidogan bebek bezi yine Baby turco. 2,3,4 numara SLEEPY aldık. Baby turco bulamassak diye. Uygun fiyatlara buldukça aldık.
busrafsar Kızlar ilk defa bez aldım molfix 1 numara olanı arkadaşımın teki yanlış anlamışsın yeni doğan alman lazımdı dedi ama 2-5 kilo yazıyordu bende onu görüp aldım yanlışmı yaptım 🤨🤨
busrafsar Aylin_16 tamam canım suan 32 haftalık oldum artık sonlara doğru kilosuna göre bakarım teşekkür ederim 🥰
csmaknc Nejla1998 molfix 1 yenidoğan aldım ıslak mendil baby turco yenidoğan aldım pamuk olarakta İpek aldım
Dorukzumrut Bez prima premium care aldım ıslak mendil de molfix izolenik sulu yenidoğan aldım ama yorumlarda molfixin ıslak mendilini pek göremedim kullanan var mı acaba memnun mı biz henüz kullanmadık
Berglgzg @"Nejla1998″hepsiburada da bazen turco baby ya da sleepy indirime giriyo bnde kaçırmıyorum 12 falan alıyorum. Aşağıdaki linke bakın isterseniz…🥰. https://www.hepsiburada.com/baby-turco-doadan-yenidoan-islak-bebek-havlusu-60-yaprak-x-12li-p-HBV00001146H4?magaza=Baby+Turco&url_src=ios-product-detail