Merhaba kızlar dün hafif hafif kanamam oldu dogum hastanesi devlete gittim gitmez olsaydım normalde özel hastaneye gidiyorum fakat hafta sonu ve Doktorum olmayacağı için akşam acil kanamayla gittimok korktum eşim 1 aylık görevde ailemle kakıyordum son zamanlarım diye onlar da dügüne Gititler karnım sancılandı ve hafif hafif kanama oldu doğum hastanesi gittik nst ye bağladılar sancı çıktı alttan muayene yapıyorlar hijyen sıfır insanları azarlayıp duruyorlar kendini bilmez yeni kadın doktor bebeğin kalp atışları kötü yatış yapılması lazım sancı var felaket tellalı gibi saymaya başladı sonra ben burda yatış yaparsam kesin kötü bişey olur diye doktorumu aradım Doktorum hastaneye git yakın takibe alsın ebeler daha sonra da ben ugrayacam dedi gittim ilgilendiler falan ama sürekli içimde endişe 2 litrelik serum yedim sabaha kadar sürekli kan idrar tahlili 2 tane ciğer geliştirici iğne yaptılar sabaha kadar serumlar bitmedi detaylı usg yapıldı oradaki adamda beni korktu doktor çıktı odaya günde 2 magnezyum ve 6 tane 4 saat arayla nidicard diye bir ilaç yazdı Perşembe günü tekrar gel dedi ilaçlar hep midemi bulandırdı bu ilacı sabaha kadar hastanede de içirdiler aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu Erk n doğum riski ayrıca bebekte taşikardi olmuş heyecanlanmama bağlı nabzı yüksek çıkmıştır korkma dedi 37 ye kadar böyle olacakmış gerçekten dünden beri beynime kan gitmedi aranızda böyle durumlar yaşayan olduysa cevap verebilir mi birazda olsa aydınlanmak istiyorum