Asil_hatun 12+3 haftalığız mide bulantımiz biti denecek kadar azaldı iştahımız hafiften açıldı bugün cinsiyet için gittik %60 kız dedi qma kesin değil sizde durumlar nasl
SbhtYlmz Asil_hatun erken bi tahmin olmuş bnde gitmek istiyorum ama ya söylemezse die biraz daha sabredeyim diyorum 14 haftalığım şuan.Allah nasip ederse kasımda doğum yapcam inşallah
Ssszzzaaa Asil_hatun 12 +3 mide bulantısı kusma devam geçmiyor cinsiyet için gttk erken dedi 2 hafta sonra gel dedi doktor nolur dua edin bulantı kusmam bitsin kızlar:((
Zeynepgl Asil_hatun Hesaplayınca doğum tarihi Ya kasım ya Aralık oluyor canım tahmini doğum tarihi Şubat olamaz ki arada çok fark var tahmini doğum tarihlerinin arasında en fazla bi iki hafta olur
saglikciaanne Zeynepgl evet Şubat’ta olan doğum nasıl kasima gelir ki 🙄 benimde Aralık sonu görünüyor ama Kasım’da dogururum diye Kasım diyorum 🙄😁
Zeynepgl saglikciaanne Bi kaç hafta normal canım sezeryan veya normal doğum farkı oluyo çünkü 😍 oda sezeryanda 38de alıyorlar normal doğumda en fazla 41e kadar bekleniyor en fazla 3 hafta oynar yani 😄 arkadaşın dediği zaman 3 ay bi fark var imkansız büyük ihtimal yanlış yazılmıştır 😊
Asil_hatun SbhtYlmz 14 hafta ideal git artık bence 12+3 ama gittiğime pişman oldum yüzde 60 kız dedi esime syledjm sevindi hayaller kurmaya başladı ama bir hafta sonra değişirse hayal kırıklığı yasicak keske söylemeseydim doktor syleme simdi 10 gün sonra net bisey sylerim dedi
Cns322 Biz de bugün tam 13 olduk. Geçen hafta cinsiyet tahmini yapıldı ama kesin değil. Kusmalarım hala geçmedi hayat zindan olmuş durumda. Su içemiyorum insallah bir an once geçer. Doğumumuz Kasimin 3. Haftası gibi olacak insallah.
Asil_hatun Ssszzzaaa ben çok zor geçirdim 8. Haftadan sonra hamilelik zehir oldu sürekli kusma hastanede yattım 1 hafta boş geçmedi 12+3 olduk yeni yeni hafifledi inşallah gecer kuzum valla çok zor
Ssszzzaaa Asil_hatun ben 6 . Haftadan beri çekiyorum 3 kere yattım hastanede hiçbir ilaç etki etmedi 10 kılo verdim:(