ipek002 4 haftalık gebeyim hamile olduğumu yeni öğrendim ve saç diplerim çıktı bakır kullanıyorum. Siz ne yaptınız ya da ne kadar süre boyayamam. Organik boyayla komple boyasam açık alanda diye düşündüm ama …
Eylul2019 ipek002 riske atilack bir durum degil.ben ilk gebeligmde doguma kadar boyamadim.simdi 3 ayligim yine boyamiyorum.birde kuaforluk yapmis biri olarak soyluyorum organik boya dogal boya diye birsey yok.hepsinin icinde kimyasal var
ramonun_annesi ipek002 boya hamileliğe zararlı bence yapma bebeğe zarar vermesinden ise bekle doğuma kadar bence
lena_moms Eylul2019 merhaba kuaför yapmişsınız sormak istedim🥺 ben dün bir gazla saçlarmı sim siyah yaptım kendim esmer tenliyim ama siyah saç hiç yakişmadı kahve reng daha iyi gidiyordu rengime şimdi saçlarmı yakmadan nasıl kavhe yapabilirim? 32 haftalık hamileyim
Eylul2019 lena_moms siyah sacdan donmek asiri zordur.her sekilde yanar ancak cok fazla zarar gormemesi icin azar azar acabilirsiniz sacinizi yani tek sefer acip ustune boya atarsaniz yanmasi kacinilmaz..ama 15 gunde bir kahverengi tutacak kivama gelene kadar acmaniz lazim.en son acma isleminden 15 gub sonra boyayin saci