Ba_momss Nuraslanklc ya bı yönden evet 4 buçuk yıl bekledik kızım gelsin diye ya yine olmazsa korkusu var içimde hep testler tahliler tüp bebek derken Zafer bizim oldu çok şükür. 2 de de öyle olursa korkusu hep içimde
Nuraslanklc Ba_momss ummadığın bi anda sürpriz de yapabilir yani 😇 Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin o zaman
Buseyllzr adehuS bekarken hiç sevmezdim kecioreni şimdi Hasköye gelince özlüyorum herşey ayağının altında orda Ahmet çavuşta full mağaza var ben bursa hiç bulamıyorum 😂 Allah’tan şu vega AVM açıldı da oraya gidiyorum alışveriş yapacağım zaman 😚
Gamzeates Babysharkdutdutdut numara vardı isimimi soy ismimi kaç haftalık hamile oldugumu yazdım gruplar var zoom üzerinden ders gördük eşler refakatçi olarak ismini eşimin yazdırdım çünkü başkası kalamayacağı için sanırım kalabiliyor bişey demediler isim yazdırırken ben 15+4 haftalıktım katıldığım da şuan 29+3 olcaz
Nagisshakki Gamzeates o numaradan bende yazdım ama dönüş olmadı hala gebe okuluna nasıl kayıt olabilirim
adehuS Gamzeates bende hastaneden verdikleri numaraya mesaj attım geri dönüş yapmadılar bilgilerimi falan yazdım görüldü atmışlar valla git gide soğuyorum bu hastaneden
Gamzeates Nagisshakki direk sizi ekliyorlar mesaj yazmıyorlar görüldü ise hangi grupta olucam dşye tekrar tekrar mesaj atın isterseniz
Babysharkdutdutdut Nagisshakki bana da verir misiniz o numarayı bende yazsam. Wp danmi yazmamiz gerekiyor
Gamzeates Nagisshakki yarın mesai saatleri için de tekrar yazın isterseniz genel de cevap vermiyorlar cunku
Gamzeates adehuS bir anda çok talep olduysa size de dönüş yaparlar diye umuyorum yarın tekrar yazın siz de inşallah geri dönüş olur
Nagisshakki Babysharkdutdutdut beni kayıt ettiler wp grubuna ama sürekli mesaj attım 0 (530) 427 61 06
Buseyllzr adehuS ay olur içelim benim doğuma çok bişey kalmadı 15-20 günüm var instadan takipleslm canm istersen 😚