Kızlar bugun nst ye girdim bı tane doktor konuşma yaptı gebelerle artık şehir hastanesinde doğum yapacaklar doğum esnasında eşleri veya anneleri kimi isterlerse sadece refakatci olarak değil aynı zamanda doğum anında da yanınızda kalabilceklermis. Ama bundan sadece bu hafta sonu cumartesi yapılacak olan eğitime katilanlar yararlanabilcekmis eşinizle veya annenizle o eğitime katıldığınız takdirde doğum esnasinda da yanınızda olabiliyorlarmis. Aynı zamanda perine masaji eğitimi ıkınma yöntemleri kolay açılma için neler yapılması gerekiyor vs ebeler bu egitimleri verceklermis ve doğum odalari vs gezdirilcekmis tek tek. Eğer orda takipliyseniz bu hafta içi randevunuz varsa gittiğinizde isim soyisim numara verip kayıt olabiliyorsunuz cumartesi sabah 10 öğlen 2 arası olcakmis eğitim. Yeni çıkmış bu bugün duyurdular bende kayıt oldum doğum anında da refakatciniz yanınızda kalmasi çok iyi degil mi 😚 doktor dedi ki devlet hastanesi için büyük bir lüks vermiş olacağımız eğitimlerden perine masaji egitimini özelde 250 TL ye veriyorlar siz ücretsiz alabilceksiniz dedi. Bende paylaşmak istedim burdan hastaneyi arayip ve randevunuzda gidip kayıt olabilirsiniz sınırlı sayıda olcakmis gebe sayısı 🙏