vesilece Bugün çalıştığım hastaneyle görüştüm kızlar evet söylenti varmış ama resmî yazı gelmemiş 🤷🏼♂️ Sizde durumlar ne hiç izne çıkmamışlar da faydalanır mı acaba?? Sonuçta 30 Hazirana 7 hafta var ve izinden dönenlerin çoğu 32.haftalarına girdi 🧐
1eda8 vesilece tekrar mı izne çıkma başladı kuzenim devlet hastanesinde hemşire herkes için geçerlimi 26 haftalık
Cns322 vesilece Keske ya. Hele sağlık sektöründe. Bi sürü virus bakteri. Enfeksiyon kapmamak icin ugras dur. sağlıkçı olmak pişmanlıktan başka bir sey değil.
vesilece Leonsmother oyyy çok güzel 🥰 bizim il sağlık müdürlüğüne yazı gelmiş ama daha onaylamamış müdür
[silindi] Leonsmother ben özel hastanede çalışıyorum yarı vakıf üniversitesi 28 haftalık hamileyim bizede oluyor mu
vesilece [silindi] il sağlık müdürlüğü hem devlete hem özele bakıyor canım 🤷🏼♂️ Sanırım onaylanırsa ayrım yapılmayacak.. ama kafamı karıştıran hiç izne çıkmamışlara vuracak mı 😞
Leonsmother 1eda8 evet herkes için geçerli. Ben izindeyim. Arkadaşım 25 haftaydi. O da idari izne cikti
Defneazra Bende sağlıkçıyım idari izin kalktı sağlıkçılarda dahil alamıyor arkadaşlarım rapor aldılar hep idari izin yoktu yeniden mi geliyor