Bebek-C Arelarven1 evet bunu ben de duydum. Yarın 38 oluyorum ve başlamayı düşünüyorum. Bi de ananas suyu duymuştum o da açılmayı kolaylaştırıyormuş.
Eslem_1 Arelarven1 günde kaç Bardak aç tok ya da zaman farkeder mi? Bunu sanki daha önce de duymuştum doktora sorsam da önemseyecek mi bakalım 😅
Arelarven1 Eslem_1 yani 1 en fazla 2fincan içti hep etrafımdakiler o sancı esnasında doğumdan öncede içtiler hep aç tok hiç bilmiyorum ama tok daha garanti bence ara öğünlerde yada akşam yemeklerden sonra olabilir doktordan doktora değişir tabi 🤭😉
imrann Arelarven1 yeni hurmaya başladim Yürüyüş ve hareket de ediyorum Gerekirse onu da içerim 37 ye girdim
Orucagla Arelarven1 seda akdereden mi bahsediyosun fenomen derken ben ondan duymuştum ahududu çayının iyi geldiğini
Arelarven1 Orucagla yok mavislerin annesi diye var ondan duydum bizzat da mesaj attm sordum cevapladı sağolsun 4. Çocuğuna doğum yaptı yeni tüm doğumları kolay olmuş hep kullanmış tabi illa ondan dolayı değildir ama faydası olmuştur denemekte fayda var yani 🙂