Boncuk62 22 haftaya grdim bugün belim çok agrıyo normalmdr uzandım aslnda işte ypmdım ama gcmyo kopacak gbi
Acemimum Boncuk62 normal canım daha çok ağrıyacak o :) magnezyum içeren ilaçlar hafifletiyor doktoruna danış istersen
Fbd Boncuk62 bende bunu yazmak İçin girdim buraya bel ağrım olmaya başladı 3 4 gündür hafif kasık ağrıları da 😫 burda bekleyeyim bende
eymenabi Boncuk62 çok korkmayın kızlar böle durumlar çok normal bebek içerde büyüdükçe yeri daralacak sizde bitakım sorunlar çıkacak bel agrısı karın agrısı kasık agrısı vs. Hepsi bebegin büyümesi ve alanın daralmasından kaynaklanıo
ipekk Boncuk62 aynıym 22+4 üz bütün gün dinlendiğim halde inanılmaz belim ağrıyor magnezyumda kullanıyorum ama 🙈
eymenabi Fbd çok dinlemeyin işte kendinizi hepsi geçici şeyler merak etmeyin bende şuan 29+1 deyim agrılarım sızılarım oluyo illaki her defasında kendimi dinlersem işim var demektir 😁
Fbd eymenabi valla ben her defasında kendimi dinliyorum ve sanırım psikoloji gitti gidecek mesela şuan yolculuk yapıyorum hafif ağrım var pişman oldum çıktığıma ama şükür bir riskim Yok neden bu kadar takıyorum kafama anlamıyorum
eymenabi Fbd ve bu da çocuga yansıo bilgin olsun sen ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat olur hamileliğin keyfini çıkar derim ben öle yapıorum 😁
Fbd eymenabi benim çocuk anası gibi kaygı ve endişe bozukluğuyla doğar o zaman 😊 Allah korusun elimden geleni yapıyorum burası olmasa muhtemelen çok daha zor geçecekti valla sizlerle biraz iyi hissediyorum teşekür ederim
Mydream Bende de oluyor arada 23 haftadayiz kendimi çok yorunca iş yapib ayakta kalinca agriyor ama uzanib dinlenince geçiyo sabaha hiçbişey kalmiyor bende sağ tarafta ağri çok oluyor bebeğim hep sağda hareket ediyor ondan belki hep sağda benim bebeğim
Fbd Duranb bugün ben çok yürüdüm ve sabit çok oturdum hiç yaşamadığım bir ağrı yaşadım hamile değilken diafram ağrır ya onun gibi çok korktum 😟