gmzkcl Ecenur0 gaz şişkinliği oluyor en başta anlaşılmasa da. Tam anlamıyla 24. Haftadan itibaren çıktı benim
Mrv135 Ecenur0 19. haftada bir şeyler çıktı şimdi 20+5 ama hala dışardan bakan anlamıyor hamile olduğumu sadece ben ve hamile olduğumu bilen kişiler anlıyor o da dar giyinirsem 🙈
Azra_Mom Ecenur0 benim karnım normalde dümdüzdü o yüzden bende 12. Haftada minicik çıkıntıyı gördüm ama dışarıdan anlaşılması 30 haftayı geçince filan oldu o haftalara kadar göbekli biri gibi görünüyordum dışardan sadece çevrem anlıyordu 😂
Annecik03 Ecenur0 ilk gebeligimde 19. Haftamda belli olmaya baslamisti. Simdi ikinci gebeligimde 10 haftaligim ve 8. Haftamda cikmaya basladi. Doktora sordugumda vucudun olaylari bildigi icin simdiden yer acip sisiriyor dedi genelde 2. Gebelikte cok daha erken cikarmis 🤭
Obirgebe Annecik03 3. Hamileliğim nedense 23 haftalık oldugum halde hiç Karnım yok 😅 üstelik diğer iki hamileliğimde gören şok geçiriyordu yuvarlanarak geziyordm herkes ikiz üçüz falan mı diye soruyordu. Belli olmuyor yani ki 8. Haftada imkansız 😅 daha bebek yeni oluşmaya başlıyor şişkinliktir o
DuyguKB 24’te çıkmaya başladı ama o zaman da dışarıdan kimse anlamıyordu, ben bildiğim için ben fark ediyordum sadece. 30’lara doğru dışarıdan fark edilir hale geldi.
Kuskoysunlaryoluna Ben neden 9. Haftadamda göbeğim çıkmış gibi hissediyorum cok erken değil mi yaaaa? İlk gebeliğim üstelik