okunmusciklet Kızlar bu testi devlet hastanesinde yaptırmak için ne randevusu almam gerek normal muayene alıp mı yapılıyor normalde özele gidiyorum ama test fiyatı çok pahalı devlet hastanesine hiç gitmedim nasıl oluyor acaba
Annesininportakali53 okunmusciklet normal kadin doğuma muayene al kuzum o ilgilenir zaten ikili testte sıkıntı çıkmayınca 3lu ve 4 lu genelde onermiyor doktorlar çünkü aralarında en iyi sonucu ikili test veriyor hepsi down sendromu tespiti üzerine ben özelde ikili tarama yaptırdım 120 tl verdim kana sizin ki ne kadar istedi acaba
okunmusciklet Annesininportakali53 merhaba canımm 2li test temiz çıktı doktorum 3lüyengerek yok 4lğ yapalım dedi de o yüzden yaptırcam mecbur bizim hastanede muayene 350tl ikili tarama 250tl idi şimdi tekrar o kadar para veremem malesef diye devlete mi gitsem diyorum işte
Annesininportakali53 okunmusciklet anladım canım. Devlete gidebilirsin tabi ama yine etrafından doktor önerisi al derim çünkü devlette zaten ilgilenemiyorlar yani doktor çok önemli devlette sadece yoğunluğa bağlı sonuc daha gec çıkar 15 günde cikanda olur 1 ayda cıkanda
okunmusciklet Annesininportakali53 oo gerçekten mi ya en iyisi para biriktir ez ozaman hiç sürünmeye gerek yok
Annesininportakali53 okunmusciklet öyle kuzum özelde yaptırdım 4 günde çıktı sonuc arkadaşım devlette yaptırdı 1 ayda aldı sonucu yoğunluğa bağlı çok kalabalık şehir ve hastaneyse sonuc gec çıkıyor