Gulaykrr Nurkr 7+3 benimde bugün sol kasığımda baya ağrı var. Kusma yok ama bulantılarda devam ediyor.
Nurkr Deletedmom83940 evet niyeyse benimde öyle kaç gündür çok şükür hiç ağrım yoktu bugün biraz ağrım var
zilhan Gulaykrr Sizinle aynıyız , ben öğrendiğimde 6+4’tüm ertesi sabah kusmam başladı , birde bu sabah kustum . Özellikle sabahları miğdem çok bulanıyor , dişimi fırçalarken zorlanıyorum , çiğ et vs kokularına tahammülüm yok 👼😓
zilhan Gulaykrr Ayrıca birkaç gündür ağrım başladı , bunlar çok normal sanırım rahmimiz büyüyor bebeğimiz büyüyor. Anne olmak gerçekten şimdiden zor diyorum , inşAallah sağ Salim kucağımıza alırız
Nurkr Flz-cner98 evet aynıyız nerdeyse inanın öğrendiğimden beri hamile miyim neyim bilmiyodum ama bugün bi tuhafım ağrılarım var midem bulanıyor
Nurkr zeynosunannesiiiii biz gördük canım cuma günü kalp atışını da ekranda gördük duyamadik ama sonraki kontrol de duyarız inşallah 6+4 de gördük bu arada siz kaç haftalıksiniz
Nurkr zeynosunannesiiiii valla bende de tek göğüs ağrısı şişmesi ve halsizlik uyku çok oldu 1 haftadır sadece sabah bulantısı oluyor
zeynosunannesiiiii Nurkr Biz de keseyi gördük bebeği de kalp atışını da henüz göremedik çarşamba gideceğim bende inşallah görürüz 7+0 dayız 🥰