Askiletotomsu Google’dan önerilere baktım karbonatli soğuk suya yatır sodaya yatır falan felan okudum onları Sizin önerileriniz var mı Ben bayılmış kendinden geçmiş esnek patates yemek istemiyom 😑
Ranammmm Askiletotomsu 😂😂😂😂 sesli güldüm Kız esnek yamulmuş olsun ne olacak 😂ağzına koyunca zaten bişey kalmıyo😂😂kızartma yağını iyice kızması lazım patatesi atınca cosssss demesi lazım bide kızartmalık patates alırsan sonuçda güzel olur 🤗
Lapatya5493 Askiletotomsu kızartırken sürekli karıştırmayın ince doğrayın ve bol kızmış yağa atın bide patates de önemli kızartmalık olması lazım
benimmdunyamm Askiletotomsu ince dogra ve bol yağda kizart az yağda hem yağ çok çekiyor hemde eşit kızarmiyor birde ben patatesleri bir ara hasladim 1 dk sonra kurulayıp buzluğa atmıştım tabi o zaman patatesim coktu buzlu buzlu yağa atıyordum çok güzel kizariyordu
Askiletotomsu Ranammmm hep migrostan alıyorum Hiç kızartmalık patate s yazmıyor Dökme patates var bitek 😔
Askiletotomsu bebekveannesiii ama yani nasıl olsa cigniyorum diye yumurtayı de çiğ yiyeyim o zaman Öyle olmaz ki 😔lezzetsiz oluyor patates Baygın baygın Savaştan çıkmış gibi
kubraa28 Püf noktası bence fazla karistirmamak ve iyice kizarmis yağa atmak. Ben öyle yapıyorum ve gayet diri diri oluyorlar. İyice kızdırın yağı ve kizarmadan karıştırmayın ve bol yağ 👍
Ozzge31 Askiletotomsu soğuk suda bekletelim yada doğrayıp buzluğa da koyabilirsiniz 15 dursa yeter akabinde hemen kızartalım
benimmdunyamm Askiletotomsu https://www.google.com/amp/s/yemek.com/amp/dondurucuda-patates-nasil-saklanir-ve-nasil-kizartilir/ suyuna sirke de koy
bebekveannesiii Askiletotomsu Ne alaka Allah aşkına sırf cevap vermek için vermişsin🙄 patatesi pişirdiğini söyledin, yumurtanın çiği ne alaka demekki senin elinde sorun var yumurta bile pişmiyo🤷
nurnur13 Askiletotomsu patatesin cinsiyle alakalı tamamen onun dışında naparsan yap olmuyor, Afyon patatesi genelde kızartmalık oluyor. Kayınvalidem çuvalla alıyordu bi yerden aynı fast food patatesi gibi oluyor
Askiletotomsu Ranammmm ay bide benimki bir tatlımsı aman Allahım Patates mi yiyoruz havuç mu belli değil Uff
haklisinesracim Askiletotomsu kızartma yagi kullan mutlaka ayçiçek değil yag iyice kızmadan atma bir de patatesler eşit boyda orta incelikte olsun tuzlama tabağa aldıktan sonra tuzunu atarsın. Doğrayıp suda falan bekletme vitamini gitmesin
Askiletotomsu haklisinesracim kızartma yağı dediğiniz nedir ? Biz evimize sadece zeytinyağı sokuyoruz Kendimiz üretiyoruz başka yağ kullanmıyoruz 🤷mecburen zeytinyağında devam yani
haklisinesracim Askiletotomsu zeytinyağı da olabilir ama pamuk daha hafiftir mesela kızartma için. Ben de yemeklerde salatalarda z.yağı ama kızarmada pamuk kullanıyorum