aslansmommm Ggg_06 en gec 7-8 haftalarda duyulur diyolar 7+2 de duymuştum ben daha dogrusu ilk o zaman gitmiştim kactan itibaren duyulurdu bilemiyorum o yüzden bebek var ama kalp atışı mı yok şu an
saglikciaanne Ggg_06 merhaba. Geçmiş olsun en geç sekizde duyulması gerekli . Genelde sekizde duyulmuyor da kürtaj diyorlar çünkü kalan parça amneyi zehirliyor
La_le Ggg_06 benim ilk doktorum 10 haftadan önce önermiyorum dedi kalp atışını dinlemeye yani insan içini içini yiyir bian önce duymak istiyor inşallah bişey yoktur canım rabbim yardımcın olsun
Semanurclskn Ggg_06 genelde gelişmemiş oluyor sonu düşük ya da kürtaj oluyor malesef bende yaşadım Allah hayırlısını nasip etsin
Bernnnaaaa Bende duymamıştım. Kalbi durmuş 1 hafta sonra aldılar inşallah ilerleyen günler de duyarsın canım
saglikciaanne Nur22Elif sağlık iyim hanım efendi yanlış bilgi vermiyorum. Risk alan hekimler varsa bilemem. Sekizde 5 ye başlar kalp atımı duyumu en erken 8 de kesin duyulur doktorlar beklemek isteyen annelere o süreyi ister verirler ister vermezler. Siz doğru bilgi edinin önce lutfen.
Nur22Elif saglikciaanne 10.haftada bile kalp atımı duyan pek çok insan var. Olumsuz konuşup moral bozmayın. İyi günler.
Minikandhismom Doktor kalp atışıyla birlikte kesenin ve beta değerinizin önceki günlere göre anlamlı büyüyüp büyümediğine de bakıyor İkisinde de sıkıntı varsa size umutsuz konuşurlar zaten
Bebek-C Geç döllenme filan olabilir mi? Burda çok okudum 9. Ya da 10. Haftada kalp atışı duyanları. İsterseniz başka bi doktora daha görünün.