bkoc siilaa ben sadece emzirme sütyeni aldım atleti kullanan da çok duymadım açıkçası ihtiyaç olursa doğumdan sonra da alınabilir
Sinem-123 siilaa bende sütyen aldım atletimin zaten yakaları açık oluyor o yüzden ihtiyaç duymadım şimdilik
Umutunannesi92 siilaa canım ben Ağustos ayında doğum yapacağım için atlet almadım sütyen aldım pentiden aldım dantelli filan güzel bir şey indirime denk getirmiştim 🤗
tarcinnnn siilaa ben esnek olan emzirme sütyenlerinden alıcam. Bez olanlar yani. İçinde pedi olmuyor bazılarının onun içine zaten ben göğüs pedi koyup kullanırım diye düşünüyorum
siilaa bkoc peki sütyeni süngerli olanlardan mı aldınız bez olanlardan mı iki çeşitte de emzirme sütyeni oluyormus
siilaa Sinem-123 siz sütyeni süngerli mi süngersiz mi aldınız peki nasıldı yani emzirme sütyeni her ikisinde de oluyormus
Sinem-123 siilaa süngersiz tercih ettim ben zaten emzirme döneminde büyüyor destekli olunca daha büyük durur diye desteksiz tercih ettim
Sinem-123 siilaa benim göğüslerim çok büyük değil küçükler ucuda pek yok maalesef şuan belli olup olmadığını anlayamam ama yorumlarda belli etmediğini yazmışlardı öylelikle tercih ettim bende
Ccaannsseell siilaa ben emzirme sütyenide emzirme atleti de aldım. Sütyenleri kullanıyorum sürekli hatta yetmedi bir kaç tane daha aldım ama atleti daha hiç giymedim. Havalarda sıcak olduğu için gerek duymadim.