GamzeDurmus Kızlar ıslak mendil eksiğim kaldı sadece ama sleepy natural ile extra arasında kaldım hangisini tercih etmeliyiz yenidoğan için, hangisini aldınız
cileklicookie GamzeDurmus fark etmez sleppy nin her serisini kullandim hepsinden cok memnunum 2 yildir kizima kullaniyorum Simdi yenidogan kizimada alicam hem bez hem islak mendil
GamzeDurmus Nur22Elif sleepy extranın yorumlarında hiç yenidoğan falan yazmayınca pişik yapar mı acaba diye düşündüm teşekkür ederim 🌸
GamzeDurmus cileklicookie bezini sleepy aldım ıslak mendil de sleepy alıcam ama kararsız kaldım, siz herhangi birini mi kullandınız
Nur22Elif GamzeDurmus neyle başlarsanız ona daha iyi alışır. Pişik olursa diye korkmayın, en ufak kızarıklıkta anne sütü sürün biraz. 🥰
cileklicookie GamzeDurmus canim ben sleppy bio naturel Senitive Sleppy extra Yenidogan serisi Defne ve zeytinyağ yaprakli olan hepsini kullandim Suan aktif olarak extra olani ve defne olani kullaniyorum hepsinden cok memnundum Donem donem degistirdim iste Ilk dogdugu zamab yenidogan almistim ek gidaya gecince sensitive aldim Sonra oyel devam etti hic degismedim Bana molfix ve baby turco hediye gelmisti 50li paket onuda kullandim ama sleppy tercih ederim
GamzeDurmus cileklicookie bende ilk etapta naturel almayı düşünüyorum şuan yenidoğan olarak sonrasında extra geçilir sanırım yani duruma göre bakicam teşekkür ederim 🥰🥹
kubumom Yenidoğan bezde sleepy mi iyi sizce hanımlar? Bebek bezini en sona bıraktım ne alacağımı bilmiyorum hangisi öneriliyor