Bayancorek Sumeyyeabdi Kesinlikle tavsiye ederim, hem çok basit hemde lezzetli oluyor. Sevmeyenlere bile sevdirdim zorla. 😂 o şekilde salatası da çok güzel oluyor her hali güzel. 🌸🤗
Sumeyyeabdi Bayancorek evet kış boyunca yemedim buldum.dün şükür de yedim brokoliyi eminim güzel oluyordur 🥰
Sumeyyeabdi minikmucizemmmmmmm afiuet olsun canim sizin bebiş ne kadarlik bende 23 ünü iple çekiyorum 🥰
Sumeyyeabdi T1996 benimde oyl3 ’ya makineyi zor bosalttim çamaşır katlamam lazım biriktikce daha da zor oluyor 😂 isi birakip komşuya gittim bndr
T1996 Sumeyyeabdi en güzelini yapmışsın valla komşum olsa bende giderdim direk eski bi binada oturuyorum her kat tek daire üst iki katım boş en üstte yaşlı teyze var 😞😞😞
Sumeyyeabdi zeylifestyles evet cok güzel menu bende hamilelikten tavugun kokusunu sevmiyorum yesemde 😚
Sumeyyeabdi minikmucizemmmmmmm ne gzuel cinsiyet bellidir o zaman inslalah bizd3 o haftalara geceriz sag saglim💗
Sumeyyeabdi Zeyzeykr lavasi hazir mi alirsin bend3 hic denemedim 3vde ama güzel olur bide ayran tamamdır 🥰
Sumeyyeabdi minikmucizemmmmmmm yaa sağlıcakla inşallah1🥰 10+4olduk haftaya pazartesi günü gideceğiz 11 oluyoruz o günde cinsiyet anlaşılmaz demi
Minigebe Sumeyyeabdi valla beğenmiyorsa dışarıdan söyletiyorum kuzu kuzu yiyiyo😄 sebze olmasın da ne olursa olsun onun için
Sumeyyeabdi Minigebe yaa cok guzel miş hahahaha canim istedi diyorum bnde bişeyler dışardan soyletiyorm bnde ne yapalim😀