Sumeyyeabdi 10 haftalık olduk şükür rahatımız iyi qma hiç-bir iş yapasim yok aksama ne yemek yapacağım belli değil esime sordum ne yaparsan diyor sizde menuler belli mi
T1996 Sumeyyeabdi sabahtan beri yatan ben bunu beğendi 🤣 valla havadan mıdır kanlı dolunay mıdır bilmem ama hiçbir iş yapasım yok bugün…. Kuru fasulye koydum şimdi düdüklüye bi de pilav yaparım eşim gelirken bitti gitti (konserve fasulye ıslama derdi yok mis🤣🤣🤣🤣)
minikmucizemmmmmmm Sumeyyeabdi köfte, patates, pilav, karpuz 🍉 yapicam canımm bugün bebişi görmeye gidicez aperatif şeyler iyidir 🤗
Sumeyyeabdi Deletedmon00881 ohh en güzeli canim afiyet olsun 🥰 bnde gecen biberli domatesli yaptım mayali hamurdan pizza gibi oldu wma sucuk eksik
Sumeyyeabdi zeylifestyles evet cok güzel menu bende hamilelikten tavugun kokusunu sevmiyorum yesemde 😚
iremm3434 T1996 banada kuru fasulye tarifi verirmisiniz 😂 yeni evliyim hamileyim evin en küçüğüydüm öyle kuru fasulye yapmasını bilmiyorum . Bi kere denedim çok sulu oldu 😂 ama düdüklü olmadan verin tarifi nolur 😂
Sumeyyeabdi T1996 benimde oyl3 ’ya makineyi zor bosalttim çamaşır katlamam lazım biriktikce daha da zor oluyor 😂 isi birakip komşuya gittim bndr
Mtzkuzum minikmucizemmmmmmm bana da bunlar uğraştırıcı geliyor yap kızart sonrasında temizlemesi ocağı karnı burnunda insanlar için at tencereye pişsin yemekler lazım🙈
Sumeyyeabdi minikmucizemmmmmmm afiuet olsun canim sizin bebiş ne kadarlik bende 23 ünü iple çekiyorum 🥰
Mtzkuzum Sumeyyeabdi biber ve kabak dolması makarna salata yada cacık çorba yapsam mı bilmiyorum bende
Ceycey22 Sumeyyeabdi fırına kanat koyacağım soslayıp yanına da brokoli ve patateste ekleyeceğim. Kinoa pilavı ve yoğurtlu lahana ve havuç mezesi gibi birşey ☺️
Bayancorek Sumeyyeabdi Brokoli çorbası Tavuklu bezelye yemeği Fırında beşamel soslu makarna Islak kek. 🌸🙈
Sumeyyeabdi Bayancorek ohh yakın olsam sana gelirdim qma brokoli çorbası hic içmedim gecen canim brokoli istedi haşladım pulbiber zeytinyagj limon karıştrdm yedim cok gzuel oldu